Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
Nagyon jó! Igazából Gen8 microserveren van XPenology és abban a beépített gigabites portot használom egyelőre, de nyilván tudok bele tenni akármilyen hálókártyát. A tévém most még egy sima full HD-s, de előbb-utóbb én is átmegyek 4k -ra, nem tudom, leginkább netflixről fogyasztok most tartalmakat, de pl. a gopro-val készített videókat akár a gopro felhőből, vagy felmásolva a NAS -ra onnan (amúgy WD red lemezek vannak a Synolog saját SHR rendszerében, amikor 3 diszkből 1 kiesést tolerál).
De tudod mit? Igazából én azt szeretem, hogyha egyszer bekonfigurálom, ne kelljen hozzá nyúlni, működjön. Plusz mindig mindenből a legjobbat akarom, ez most még iszonyat menő, hogy kinek van rajtam kívül ilyen eszköze
úgyhogy nagyon hajlok a QNAP felé, kerül, amibe kerül!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
úgyhogy nagyon hajlok a QNAP felé, kerül, amibe kerül!
Gubek-Einste
Dr.NX