Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
valakky
üzenetére
Érdekes, nekem az N18, lealázta teljesítményben az AX55öt 2,4GHz-en, pedig csak 80%on megy... Én ezt tapasztaltam, igaz nem kicsi a ház.
Az már nem számít, hogy melyik milyen antennával rendelkezik? Néztem mostanában sok adatlapot, nem nagyon láttam olyat, ahol 5dBi értékkel lenne szerelve.
-
woodworm
veterán
válasz
valakky
üzenetére
Szerintem meg nem így van.
Biztos van több variáció az összetett sebességre, de ax1500 és ax1800 esetén pont az ax szabvány korlátozott támogatása miatt kisebb az elérhető sebesség. Ax1500 esetén csak 5GHz-en van ax szabvány, de csak 80MHz-es csatornaszélességgel, ax1800 esetén ugyan mindkét frekvencián támogatja az ax szabványt, de itt is csak a 80MHz-es csatornaszéleség érhető el 5GHz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gubek-Einste
Dr.NX