- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szaboi6512 #80354 üzenetére
Szerintem nem, de ezt persze mindenki döntse el maga. Én személy szerint úgy 2008 óta használok ASUS routereket, éles napi használatban volt WL-500gP v1 és v2 is, majd RT-N16, RT-N66U, RT-N18U, közben AP-ként WL-520gC és RT-N12 D1, illetve az évek alatt adtam-vettem és javíthattam is ezeket a típusokat, így a többségükből több darab is volt nálam hosszabb-rövidebb ideig. Ezek között előfordult olyan aminek villámcsapás okán meghalt 1-2 portja, olyan is aminek a tápja megadta magát több évnyi használat után, volt szoftveres hiba miatt működésképtelenné vált példány is, de a nagy részük mindig rendben működött, és a villámcsapottak kivételével szerintem a meghibásodottak is mind javíthatók voltak párszáz forintból, vagy ingyen. Ezzel persze nem mondom azt, hogy ASUS sosem tud elromlani és nem érhet senkit meglepetés, de a tapasztalataim alapján nekem biztosan nem érne plusz költséget, hogy kettő helyett három év garit kapjak egy ilyen routerre.
-
blakey
titán
válasz
szaboi6512 #80354 üzenetére
Azt a shop-ot kihagynám, mindenre azt írják, hogy raktáron aztán 3 hét múlva sem érkezik meg, ráadásul nem is rendes bolt. Ha már kell a gyári garancia akkor inkább innen. Egyébként én bemennék egy Euronicsba és megkérdezném, hogy valóban 2 év a gari, mert simán el is írhatják.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest