- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
poolbig
aktív tag
válasz
Buckey #75389 üzenetére
Jaaa, hogy az IPv6 tunnel az! Ezt megtaláltam, de azt hittem, hogy ez az ISP-vel kapcsolatos. Ezt alapból kikapcsoltam, szóval ez nem lehet a gond. Van 4 andoridos telefon, egy okos TV, 4 laptop, egy NAS, egy ip kamera és a hozzá tartozó rögzítő laptop egy synology-surveillance-val. A NAS-on, a rögzítőn és a kamerán kívül minden eszköz wifizne, de nem megy, eldobálja őket a router. Olyan, mintha nem bírná a terhelést. Ha a telefonokat lekapjuk a wifiről, akkor akadás mentesen lehet a NAS-ról wifin keresztül filmet nézni. A kliensek kódolnak, a NAS csak tárol. A lányom LG G6-ja pedig konkrétan se N, se AC-n keresztül nem tud kapcsolódni, kénytelen voltam egy repeatert közbe iktatni, hogy netezhessen. Még az AC-t is kikapcsoltam, hogy csak a 2,4Ghz menjen. Nagyon csalódott vagyok, azt hittem hogy találtam végre egy jó SIM-kártyás routert, de nem...
Netes vásárlás volt. Meddig küldhetem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest