- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
poolbig #75398 üzenetére
Ennyi mindent ráaggattál és még filmet is néznél rajta keresztül? Szerintem sok neki.
Ha ennyi mindent szeretnél használni, akkor tegyél mögé egy komolyabb routert, ami wifin is ki tudja szolgálni a klienseket.
Hiába volt drága (mihez képest), ez csak azért van, mert nem kell senkinek, mert mindenki vezetékeset használ, kivéve egy-két elvetemült alakot (köztük engem is beleértve), akik nem elégednek meg a pár megás vezetékes nettel.
Én egy egyszerű [switchet] raktam mögé (Huawei Cube), mert wifire nincs szükségem, vezetékes kapcsolatra igen. Ami meg megy a net felé, jön a net felől azt meg kiszolgálja a Huawei (max. 100 mega). A belső hálót meg a switch rendezi (gigás sebességgel).
Szerintem vegyél egy [ilyen] routert (ha elég neked és nincs 100 megánál több mobilnet), és olcsóbban megúszod, mintha vennél egy komolyabb 4G-set (például [ilyent] )
Különben, az MR-400-as routered RJ45-os portjai mind 100 megásak, úgyhogy nagyon sok mindenre ne számíts (a wifi is max. ekkora sebességgel kommunikál a portokkal).Amúgy, ha jól tudom, 14 nap az elállási idő.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő