Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionshamlet
senior tag
válasz
Genius007
üzenetére
Én épp ezen agyaltam, hogyan pörgessem fel a wifim gigabithez közel, ha már egyszer fizetek érte.
De végülis vettem egy 5 méteres Cat6-ot 600ft-ért és a nagyobb fájlok (40-50Gb) amiket néha leszedek azok jönnek zsinóron Gigával, a többiek meg Wifin hozzák a 100Mbitet.(ha max 10k-ból is kihozható lesz a gigabit wifin, akkor beruházok rá, Többet nekem nem ér).
-
Buckey
őstag
válasz
Genius007
üzenetére
Nekem meg 2006-2007-ben volt kemény 512/128 kbps-os netem. Csak ennyit tudtak adni megyeszékhelyen. Mondjuk ez a város egyik szélén volt. A másikon már akkor is 5Mbps/512kbps volt a net, ami akkoriban nagyon gyorsnak számított a környéken!
Egyik ismerős hölgynek már akkor 50/25 Mbps net-et akartak megduplázni a DIGI-nél, igaz, Pápa környékén. És olcsóbban, mint amennyiért itt az akkori legnagyobb netcsomagot adták!Úgyhogy ez a környék, ez a megye (a megyeszékhely legtöbb része, de azért van egy-két helyen mutatóban 500 Mbps net) le van maradva sebességben. De az árak természetesen megelőzik a fejlettebb vidék árait. Konkurencia sajnos nem várható, a T-Home és a Tarr Kft. nem enged senkit a területére, illetve ez a kettő úgy építette ki a hálózatát, hogy még véletlenül sem legyenek egymásnak konkurenciái (még az árak is szinte megegyeznek a sebességek függvényében.)
Több, mint egy éve csak mobilnetet használok (Telenor MyTV-vel), sok ismerős hülyének néz, de mikor meglátják, hogy gyorsabb a net és kb. ugyan annyiba kerül, mint a lassabb vezetékesük, akkor meg el vannak ájulva! Ráadásul a mobilnetem is korlátlan ebben az árban!
Ha még bejön az 5G, és nem lesz sokkal drágább, mint a mostani 4G, akkor beruházok arra. Az lesz ám a net-kánaán!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX