- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
dr.bubo
üzenetére
Rendes tesztet még nem tudtam csinálni (nem nagyon voltam otthon, és lehet cat5e kábel sincs [bár csak akad kettő]), de majd hamarosan

Illetve a wifit "teszteltem" - egy 6 emeletes ház félemeletén volt a router, de a 4-6 emeletek között nem ment, alig volt jelerősség, és nem is tudtam csatlakozni, a 3. emeleten már igen, ott neteztem is, bár azért lassúcska volt. De úgysem ilyen környezetbe szántam, csak a lakásba (egyelőre), oda meg tökéletes, később meg antennát is cserélhetek akár.
Majd tervezek venni kábelt és csatikat is, jó az, ha van (mindig letöröm a csatik végéről a biztosító pöcköt, nincs rajtuk ilyen védő cucc / törésgátló
). Mennyinél kezdődik egy normális krimpelő fogó? 2-3k-ért is lehet kapni, bár ez nem tudom milyen... Persze elég olyan, ami otthoni felhasználásra megfelelő, mármint nem több száz csatit akarok megcsinálni, csak egyszer a hálózatot, meg ha bővítem, vagy ha épp kell kábel, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). Mennyinél kezdődik egy normális krimpelő fogó? 2-3k-ért is lehet kapni, bár ez nem tudom milyen... Persze elég olyan, ami otthoni felhasználásra megfelelő, mármint nem több száz csatit akarok megcsinálni, csak egyszer a hálózatot, meg ha bővítem, vagy ha épp kell kábel, stb...
Gubek-Einste
Dr.NX