- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
Köszönöm a választ.
Csak ellenőrzésképpen, h jól értem-e, amit írtál: a 8 megás netem az csak annyit fog gyengülni a wifis kapcsolaton keresztül, amennyit felfognak a falak mondjuk, tehát ha a wifi mellé megyek 1m-re akkor a teljes sávszélességet ki tudom használni? (elviekben)
A vezetékes hálózatot meg úgy érted, hogy ha a két gépet vezetékes hálózaton kötném össze, akkor 100mbites gyorsaságú lenne, de így hogy a noti wifivel a asztali meg vezetékkel kapcsolódik a routerhez, így lecsökken 54mbitre?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- DELL Universal Dock UD22
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest