Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jedster

tag

válasz Yiggdrasil #35764 üzenetére

"Viszont ha meggógyul a routerem (remélem mostmár tényleg megcsinálják), akkor azzal nem lesz baj, hogy 2 router lesz egybekötve?"

Nem lesz belőle gond. Csak LAN porton keresztül kell őket összekötni, és kikapcsolni a tűzfal/DNS szervez, meg hasonló dolgokat. Vagy akár egy DD-WRT-t is lehet rá tenni, és ott van kimondott AP-üzemmód. Én használtam Wireless Client Bridge-ként is DD-WRT-vel. Gond nélkül működött, csak így ugye kisebb a sávszélesség. Viszont meg kéne győződni róla, hogy valóban rossz. Ha hibátlan a termék, akkor nem kötelesek saját pénzen bevizsgáltatni. Mondjuk ha ugyanilyen van a családban, és hozzáférhető, akkor kölcsön kéne kérni egy próba erejéig. No meg egy factory resettel kell minden tesztet indítani.

Cisco HGW már szerintem jóideje nincs. Viszont nem rossz a Technicolor sem. UPC saját kezelőfelületet csinált rá, letiltotta az USB-t, de ha nincsenek extra igények, akkor nem rossz. Kicsit melegszik, ezért érdemes jól szellőző helyen tartani és nem árt lábakat tenni alá. Akiknél gond volt, ott vagy selejtet kaptak, vagy túlmelegedett.

Új hozzászólás Aktív témák