Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jedster
üzenetére
Köszi, akkor valszeg kizárom a 66U-t. A 68U sajnos már drágább, otthoni router-re nem szeretnék ennyit áldozni.
Szerinted mennyit számíthat emeletes háznál, hogy az 56U 2x2:2 MIMO-s, és csak belső antennái vannak? Ahogy olvasom, ac-n komoly átviteli sebességet lehet elérni, de a hatótávja lényegesen kisebb, mint a 68U-é. Nekem pedig inkább utóbbi lenne sokkal fontosabb. Ezért gondolkoztam az Archer C7-en is, mert annak 3 külső, 5 dbi-s antennája van az 5 GHz-nek, és 3 belső, szintén 5 dbi-s van a 2,4 GHz-nek, ezáltal a gyakorlatban is elég komoly hatótávja van mindkét frekin. Ha nem vagyok sebességmániás (és Digi előfizető
), szerinted jó választás lenne az Archer C7 is?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), szerinted jó választás lenne az Archer C7 is?
Gubek-Einste
Dr.NX