- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remo
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a hozzászólást!
Igen, én is azt gondolom, hogy itt én lehetek a gyenge láncszem, de valamiért a beállítási lehetőség elsőre azt sugallja, hogy lehet, hogy a router valami alapján maga dönt, hogy WPA-t, vagy a WPA2 módot választja...
Köszi a topic javaslatot is! A TP-Link routeremről írtak miatt nem kattintottam be az OFF topic kapcsolót.
Bár az is igaz, hogy ez sem a milyen router-t, hanem milyet ne rovatba lenne való, de talán ez is hordoz valamennyi információt a most dönteni készülők számára.(Különben pont annak kapcsán jöttem be megnézni, hogy valaki válaszolt-e, mert a notimat pont most dobta le a wifi-ről továbbra is "Kitűnő" erősségű jel mellett. Szóval ha valakinek fontos a wifi stabilitása, akkor ezt a TP-Link típust, a gyári fw-vel biztos nem ajánlom!)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX