- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remo
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #23888 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást!
Igen, én is azt gondolom, hogy itt én lehetek a gyenge láncszem, de valamiért a beállítási lehetőség elsőre azt sugallja, hogy lehet, hogy a router valami alapján maga dönt, hogy WPA-t, vagy a WPA2 módot választja...
Köszi a topic javaslatot is! A TP-Link routeremről írtak miatt nem kattintottam be az OFF topic kapcsolót.
Bár az is igaz, hogy ez sem a milyen router-t, hanem milyet ne rovatba lenne való, de talán ez is hordoz valamennyi információt a most dönteni készülők számára.(Különben pont annak kapcsán jöttem be megnézni, hogy valaki válaszolt-e, mert a notimat pont most dobta le a wifi-ről továbbra is "Kitűnő" erősségű jel mellett. Szóval ha valakinek fontos a wifi stabilitása, akkor ezt a TP-Link típust, a gyári fw-vel biztos nem ajánlom!)
-
Remo
csendes tag
[D-Link DIR-600 / WPA2 titkosítás beállítása?]
Sziasztok!
Kinek ismerős a D-Link DIR-600 Wireless N 150 router? (Vagy csak úgy általában a wifis D-Link routerek?)
Vettem egy ilyet. Minden szép és jó vele, de nem tudom rajta beállítani, hogy WPA2 titkosítást használjon. Lehet, hogy nagyon sügér vagyok hozzá, de valami nem stimmel vele.
Már az gyanus volt rajta, hogy wifi titkosításoknál csak WPA/WPA2 szerepelt a legördülő listában, és nem külön WPA és külön WPA2, de gondoltam, hogy olyan nem lehet, hogy egy mai router nem tudja a WPA2-őt, hiszen a specifikációjában is szerepel.
(A 4 éves kínai TP-Link TL-WR741N routerem persze tudja, de annak meg a wifi-je megbízhatatlan, és sajnos ezt hallottam a kedvenc gigabites utódjáról is. Bár azóta már egy még újabb széria is kijött.)Szóval beállítottam WPA/WPA2-re és mit láttam az elérhető wifi-k listáján? Minden router WPA2 titkosítást használ a házban, egyedül az enyém sima WPA-t, aminek nagyon nem örülök, mert a szüleimnek vettem karácsonyra, visszavinni már nem tudom, és tudtommal a régi WPA titkosítás könnyen feltörhető.
Ráadásul ez B5 hardver verziószámú, amin jelenleg sem az OpenWrt sem a DD-Wrt nem működik...Aki tudja erre a megoldást, kérem írjon!
Köszönöm, és kellemes karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged