Hirdetés
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
De, például a WRT54 sorozat is, mint a neve is mutatja, tehát a gyári fw is linux alapú, csakhogy ott nem férsz hozzá konzolhoz, és SSH szervert sem futtathatsz! De mondom, én inkább VPN szerverben gondolkodnék ilyen célra!
Igen, van egy, ami éppen eladó, de az szerintem ne érdekeljen! Legalábbis nem hiszem, hogy pont ez kell neked, mivel hibás! Mondjuk az SSH szerver működik rajta, de az kevés szerintem...
Természetesen VPN-el is be tudod kapcsolni a gépet távolról! Mi több, bekapcsolni be tudod a router admin felületéről is, de VPN-en keresztül biztonságosan el is tudod érni! Mondjuk ez nem ennek a topiknak a témája, ha bővebben bele kívánsz merülni, akkor keress egy hálózatos topikot!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX