Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
Paloczi95
üzenetére
Én is Tp-link-párti vagyok, de jelen esetben Linksys-t ajánlom Neked, mert látom, hogy attól leszel nyugodt.
A Linksys-re is lehet külső antennákat rakni forrasztás meg mókolás nélkül is. (a legnagyobb mókolás asetleg az lesz, hogy ki kell furni a műanyag burkolatot hátul, az antennának.) Szóval ha kevés lenne az ereje 1 falon át, amit kétlek, vehetsz rá + antennákat, majd ha nem megy másként. De fog menni, 1 fal nem akadály neki. -
Beri
addikt
válasz
Paloczi95
üzenetére
De azért a Linksys biztos nem véletlenül Linksys, nem?
Nézz úgy egy routerre, mint egy brand PC-re. Ha veszel egy random retailertől egy gépet, meg egy DELL-t ugyanolyan béllel, mi a különbség? A ház, az ár, meg a support.
Itt játszik még az, hogy a szoftver alapból nem ugyanaz a két eszközön, viszont azt flashelsz rá később, amit szeretnél. -
HeavyToys
senior tag
válasz
Paloczi95
üzenetére
Na akkor elmondom, nekem igaz, csak 25 megás a netem, de a 841ND-m, ami lényegesen gyengébb ettől, kb 4 falon keresztül is simán kiszolgálja az egyik gépemet. Ezen szoktam letölteni. Mellette van még 1 asztali gép és 2 laptop, ami néha egyidejűleg megy vele.
A Linksys azért Linksys mert így hívják. Nyilván lehet több funkciót kínál, de csodát ne várj. Chipeket, alkatrészeket minden gyártó veszi, pl Atheros-tól, Broadcom-tól, csodákat nem kell várni...A TP 1043-asa pedig egy nagyon jól sikerült széria. Plusz ugye a TP-Linknél akár 8dbi-s antennát is tudsz feltenni, mivel cserélhető, ha kevés lenne a jelerősség.
Nem a Linksys ellen beszélek, hanem a zsebedben akarok tartani 10 ezret, mert 100%-ig kiszolgálna a TP-is. Ha meg nem tetszik, 3 napig feltétel nélkül visszaviheted a boltba és kötelesek visszaadni a pénzed!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eredeti játékok OFF topik
- Arc Raiders
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Linksys-re is lehet külső antennákat rakni forrasztás meg mókolás nélkül is. (a legnagyobb mókolás asetleg az lesz, hogy ki kell furni a műanyag burkolatot hátul, az antennának.) Szóval ha kevés lenne az ereje 1 falon át, amit kétlek, vehetsz rá + antennákat, majd ha nem megy másként. De fog menni, 1 fal nem akadály neki.
Gubek-Einste
Dr.NX