Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Poco F7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Gubek-Einste #85926 üzenetére
Nem fedi le az AC65P a teljes házat a vasbeton födém miatt. 50-60 wifis relé van a falakban bedobozolva (árnyékolás, világítás, dugaljak) és a routertől messze lévő eszközök esetén már nagyon gyenge a jel. Nem működnek túl megbízhatóan. Nem ragaszkodok én a két routerhez, de valahogyan növelnem kellene a lefedettséget úgy, hogy egy router lekezel mindent és külön VLAN-on vannak a logikailag összefüggő eszközcsoportok.
Ha egy MikroTik LTE eszközt választok, akkor mi kell nekem még mellé, hogy a fenti problémám is megoldódjon?
A WDS-t arra szerettem volna használni - és itt van egy nagy kérdőjel, mert nem tudom hogy erre való-e - hogy egy 5GHz-es hálózaton korzórhatnának a mobilok, laptopok, attól függően, hogy éppen az emeleten vannak, vagy a földszinten vannak-e. Ezen kívül az okos otthonos wifis eszközök is szépen szétdobnák magukat a földszinti, vagy éppen emeleti 2,4GHz-es wifin. Rossz koncepció?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest