- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Tudnátok ajánlani egy olyan programot, ami a dupla fájlokat meg tudja keresni, segít kiegyelni és hálózati meghajtón is működik? Kipróbáltam a duplicate file findert és az Anti-twin-dupla nevezetűt, a hálózati meghajtót egyik se látta. A hálózati forgalom nem probléma, gigabites az összeköttetés.
-
ngabor2
nagyúr
adott egy működő win xp, rajta pár telepített és eltávolított cuccal, valamint egyéb, törölt dolgokkal. ezeket szeretném visszahozhatatlanul eltüntetni. valami progit tudtok ajánlani? természetesen a rendszernek utána is működnie kell, csak a törölt dolgokat nem kellene tudni visszaszedni. ha pendrive-ról futtatható, telepítést nem igénylő cucc, az külön előny lenne.
(linux alatt többször csináltam már ilyet, ott a dd volt a barátom, meg a /dev/zero, vagy /dev/urandom. winhez nem értek ennyire, de azt tudom, hogy ott ilyen okosságok sajnos nincsenek
)
-
ngabor2
nagyúr
keresnék egy igen egyszerű programot. annyi lenne a lényege, hogy beadnak neki egy nagybetűs szöveget, ez meg átalakítja kisbetűssé. ha nincs ilyen készen, nem hinném, hogy egy hozzáértőnek túl nagy feladat lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest