Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetyy
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
Anno nagyon nagyon régen(sztem 10-15 éve, vagy ennél is régebben) volt egy olyan weboldal, hogy ha a "space"-szel
vertedlekopogtad az általad keresett zeneszám ütemét, akkor kiírta a szám címét.
Emlékszem hogy én egy karácsonyi dallal próbáltam ki, és csodák csodájára, ki is írta a címet
Most hogy ez véletlen volt, vagy tényleg ilyen tudása volt, az rejtély.
Sajnos nem emlékszem már ennyi idő elteltével a honlapra
-
Vesa
veterán
válasz
energomatt
üzenetére
Csodálkoznék, ha ilyen létezne, mivel a zenei stílusok száma lassan konvergál a végtelenhez, ráadásul ezek már régen nem csak a ritmusukban különböznek, hanem ezernyi más paraméterben is. Nem igazán lehet egy ritmus alapján meghatározni a konkrét stílust.
Ha itt szétnézel, láthatod a jelenleg ismert zenei stílusokat (eszméletlen sok van). Rájuk kattintva bele tudsz hallgatni, mindegyikhez van egy minta feltöltve, ami a stílus jellemzőit mutatja meg. Nem ismerek olyan programot, ami egy szimpla ritmusképlet alapján el tudja helyezni azt egy konkrét stílusba. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs ilyen...ha netán találsz, írd be ide, hátha másnak is jól jön egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- Automobilista 2
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Gaming notebook topik
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest