Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weman
csendes tag
-
weman
csendes tag
A My MP4Box GUI nevű programmal lehet demuxolni a Timed text feliratot MP4 formátumú videókból.
Demux fül --> Open (Videó megnyitása amiből kiszeretnénk nyerni a feliratot) Majd kipipálni a felirat melletti kis négyzetet és Demux gomb. És kinyertem srt formátumban a feliratot. (Gondoltam leírom, hátha valaki a jövőben hasznát veszi.) -
weman
csendes tag
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy milyen programmal nyerhetném ki egy MP4 formátumú filmből a MOV Text (sbtl) formátumú feliratot?
-
weman
csendes tag
Sziasztok!
DVD menü szerkesztéssel kapcsolatos kérdésem lenne hozzátok. Az általam szerkeszteni kívánt DVD, Német és Angol nyelvű, amiből szeretném kivenni a német szinkront, és magyart tenni a helyére, de nem ennek a műveletnek a leírására vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy a DVD menüben a nyelv választás résznél a "German" feliratot felcserélném Hungarian-re, ezt milyen programmal tudnám megcsinálni és hogyan?
A menü szerintem módolva van, a szinkron választó résznél csak egy háttérkép van, ahol a le - föl billentyű lenyomásával előugrik a már említett 2 felirat. [Így néz ki]Lenne még egy kérdésem, a videó alján és tetején csúnya fodrozódások vannak film közben, valószínű azért, mert VHS rip a képanyag. Ezeket a fodrokat levágnám, de nem tudom, hogy hogyan csináljam ezt meg milyen programmal. Ezután a videókat visszahelyezném az eredeti helyükre, de gondolom, ha már szerkesztem a videókat, akkor bizonyos paramétereket szerkeszteni kell a DVD BUP és IFO fájljain.
A felesleges fodrozódó felső, alsó rész levágását mondjuk Vegas-sal is meglehetne csinálni, de nem tudom, hogy milyen formátumban mentsem le a filmet, hogy a legkevesebb minőségvesztéssel járjon a művelet. És, hogyan konvertáljam újra VOB formátumúra.
Tudom, hogy nem egyszerű téma, amiben most segítséget kérek, de remélem, hogy tudtok majd segíteni nekem ezekben a dolgokban.
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő