- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskacz
senior tag
válasz
slayer006 #1471 üzenetére
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez az!!!! köszi!!!
Az a baj, hogy feltúrván a' Zösszes cd-met rá kellett jönnöm, hogy nincs meg és a neten sem találom!!!! Nem tud valaki egy linket? Elég egy demó verza is, télleg' csak jáccccásiból kell...
[Szerkesztve] -
kiskacz
senior tag
Sziasztok!
Bocs'' ha már volt, de hagy ne kelljen átolvasnom az egészet....
Szóval volt nekem régen egy progim, amit keresek de nincs meg és a címe sem jut eszembe, hogy letöltsem...
Szóval egy kép manipuláló progi volt, amivel a fotón lévő részt meg lehetett fogni és tekergetni, állítgatni, stb. - !!!egyszerűen!!!! Az alap kép ha jól emlékszem Mona Lisa volt. (hátha így beugrik valakinek... )
Volt egy képem, amin valakit le akartam karcsúsítani, másnak nagy orrot stb. varázsolni... poénből és nem akartam vele órákat állítgani... egy pár megás progi volt csak és tökeccerű!!!
Valakinek beugrik?
Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest