Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Most én is felfrissítettem az újabb verzióra, de én nem látok változást a felületen (lehet, hogy már eleve újabb volt). Pár hete költöztettem a hdd-n lévő oprendszert a notibavett ssd-re, és elég gyorsan és érthetően megtette, hiba nélkül persze.
A DiskImag az aktiv fül bal felül, a középső nagy képernyőben a Create Backup az aktív.
A felső részében van az MBR Disk 1
ebből bepipálod, amit át akarsz költöztetni az ssd-re (én a rendszer számára fenntartott 100 mega körülit és persze a rendszer particiót pipáltam be, és ezen képernyő alatt található Clone this diskre kattintasz.
A felugró ablakban ugyanúgy látod, hogy miket választottál ki mint klónozandót és meg tudod adni a Select a disk to clone to... -ra kattintva. Én mindenféle formázás nélkül itt kiválasztottam anno az ssd-t, és egy az egyben átmásolta ugyanazzal a mérettel, amivel a korább C: meghajtó volt. -
Dragon27
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
EaseUS Todo Backup Free 8.9 [link] + videó [link] cloneozni nem használom... de szerintem jól működhet...
Ha megnyitod a programot rámész clone kiválasztod mit szeretnél klónozni Hard disk0 tovább Itt kiválasztod mire szeretnéd áttenni pl. Hard disk1/ D-re ha ez ssd akkor pipáld ki optimize for ssd és Proceed
Tovább nem néztem... én nem szoktam klónozni, de Backup az jól működik...
Találtam 1 jó videót [link] remélem ez segít

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Sorozatok
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest