Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Van egy pár eladó winchesterem de az eladás elött szeretném véglegesen megsemmisíteni a rajtuk tárol adatokat hogy semmiképp se őket lehessen visszaállítani. Hard Disk Low Level Format Tool szerintetek jó választás erre a célra?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Windows 10 feladatütemezőben szeretem volna beállítani egy időzített leállítást de valamiért nem sikerült. A műveleteknél a program/parancsfájl mezőbe beírtam, hogy Shutdown.exe -s -t 00 de valamiért nem működik. Próbáltam úgy is hogy létrehoztam egy kikapcsoló parancsikont az asztalra és azt tallóztam be de úgy se működöt. Mi lehet a baj?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Egy olyan programot keresek, amivel be tudok állítani egy .exe fájlt időzített indításra.
Windows 7 alatt szeretném csinálni. -
DataTraveler
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
sajnos az Invitel-töl kapót router-ek beállításához nem lehet hozzáférni.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudom azt megcsinálni hogy egy WIFI-re csatlakozó gép egy 80 Mb/s netböl csak max. 20 Mb/s-es sávszélességet tudjon csak használni. -
DataTraveler
tag
Sziasztok! Ha tud valaki ajánlani egy olyan programot amivel tudom játék közben mérni a GPU és CPU hőmérsékletét annak nagyon szépen megköszönném.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok, létezik olyan program, ami pl. egy képről vagy egy PDF fajról felismeri a szöveget és áttudom másolni vele a szöveget egy szövegszerkesztő programba?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Windows 8 alatt hogyan tudom megosztani a Wifi-it? Windows 7-alatt a Connectify Hotspot nevű programot használtam de Windows 8-alatt sajnos nálam nem működik.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel tudok 100%-os terhelés tesztet csinálni egy AMD Athlon X2 6400+ processzoron!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest