- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
func93
senior tag
Sziasztok,
tudtok ajánlani progit amivel ki tudom olvasni a laptop akku állapotát? cégesem eléggé haldoklik, szeretnék érvelni a cégen belül
-
func93
senior tag
Sziasztok,
A hosszútávú home office miatt keresnék lehetőleg ingyenes programot vagy webes felületet (inkább) az alábbi célra:
Egy adott alkalmazás support részlegén dolgozom és a megoldott feladatokat, tevékenységet trackelnem kellene időre pontosan.
Előre is köszi!
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan levelező klienst ami végtelen minimalista, egyszerű, kevés erőforrásigénnyel?
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Egy online előadást akarok felvenni, de pont nem leszek itthon. Létezik olyan felvevő progi, amit be lehet időzíteni?
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Adott egy win10-es itthoni gép. Azt szeretném kivitelezni, hogy ha adott napokon elmegyek előadásra a laptopommal, akkor pár cuccot eltudjak itthon érni a /home gépről. Gondoltam itt valami mini ftp server-re amit futtatok az adott napokon. Valaki tudna tippet adni, esetleg szoftvert amivel ez kivitelezhető.
-
func93
senior tag
Üdvözlet!
Létezik olyan progi amivel egy adott Windows 10 iso-t, meglehetne úgy babrálni, hogy feltelepitse az adott kedvenc progijaimat. Bele lehet ezt valahogy integrálni?
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nékem olyan programot mondani ami csinál nekem egy teljes rendszerdiagnosztikát? Valami nem jó szerintem a gépbe de nem tudok rájönni mi. Tudom írhatnék az egyes fórumokba, de hátha kihozná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest