Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
func93
senior tag
Sziasztok,
tudtok ajánlani progit amivel ki tudom olvasni a laptop akku állapotát? cégesem eléggé haldoklik, szeretnék érvelni a cégen belül
-
func93
senior tag
Sziasztok,
A hosszútávú home office miatt keresnék lehetőleg ingyenes programot vagy webes felületet (inkább) az alábbi célra:
Egy adott alkalmazás support részlegén dolgozom és a megoldott feladatokat, tevékenységet trackelnem kellene időre pontosan.
Előre is köszi!
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan levelező klienst ami végtelen minimalista, egyszerű, kevés erőforrásigénnyel?

-
func93
senior tag
Sziasztok!
Egy online előadást akarok felvenni, de pont nem leszek itthon. Létezik olyan felvevő progi, amit be lehet időzíteni?
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Adott egy win10-es itthoni gép. Azt szeretném kivitelezni, hogy ha adott napokon elmegyek előadásra a laptopommal, akkor pár cuccot eltudjak itthon érni a /home gépről. Gondoltam itt valami mini ftp server-re amit futtatok az adott napokon. Valaki tudna tippet adni, esetleg szoftvert amivel ez kivitelezhető.
-
func93
senior tag
Üdvözlet!
Létezik olyan progi amivel egy adott Windows 10 iso-t, meglehetne úgy babrálni, hogy feltelepitse az adott kedvenc progijaimat. Bele lehet ezt valahogy integrálni?
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nékem olyan programot mondani ami csinál nekem egy teljes rendszerdiagnosztikát? Valami nem jó szerintem a gépbe de nem tudok rájönni mi. Tudom írhatnék az egyes fórumokba, de hátha kihozná.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest