Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rittzo
tag
A monitor egy bizonyos felbontásra van kihegyezve, ott teljesen jók a torzításai. Más frekvencián nem annyira. Ha profi monitort veszel, ott valószinüleg nem fog ilyen jelentkezni, mivel a gyártója mindent beleépít, ami a torzításokat megakadályozza, ill. betudja a felhasználó állítani magának. Ezért is drága.
Már láttam olyat is, hogy bizonyos monitor, bizonyos kártyákkal nem müködnek jól, VGA kártya csere után a ''hiba'' megszünt. -
(Bundás)
addikt
Még mindig nem tudom miért görbül, de én pl. most próbáltam ki előszőr 1152-es felbontásban és nálam is eléggé furcsán állt a kép, összenyomva, miegymás. Azonban manuálisan beállítottam a monitornak a helyes arányokat, mostantól ha 1152-be kapcsolok normálisan áll be, független a Windowstól.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már láttam olyat is, hogy bizonyos monitor, bizonyos kártyákkal nem müködnek jól, VGA kártya csere után a ''hiba'' megszünt.