- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Sziasztok! Olyan szövegfelismerő programot keresek (OCR), amelynél ha az egyik oldalon beállítom, hogy melyik az a tartomány, amit szeretnék felismertetni, azt automatikusan minden oldalra alkalmazza (élőfej-élőláb és egyéb scannelési hibákat akarok így kikerülni). Előre is köszi!
-
Tristis
őstag
Olyan média lejátszó programot keresek, ahol beállítható, hogy az egér görgőjével ugorjon előre-hátra kb. 30-60 sec-et a videó. Volt már pár a kezemben, de ilyet még nem találtam.
Előre is köszi!
(pc-->tv irányítva wifis egérrel és nem akarok wifis bill-t venni, egerészni meg kicsit bonyolult a lepedőn, gondoltam hátha)
-
Tristis
őstag
Sziasztok!
Házikassza programot keresek a kiadásaim-bevételeim könyveléséhez, áttekintéséhez.
Lehetőleg ennél a megoldásnál legyen kicsit komolyabb: Családi Költségvetés Kalkulátor
(több kimutatás, több bontás, egyszerűbb kategóriakezelés stb.)
Nagyon szívesen külföldi programokra adott tanácsokat is (ha lehet tudjon angolul) Régen találtam ilyesmit már de elhagytam sajnos.... Hátha tudtok egy jó tippet!
Előre is köszi!
-
Tristis
őstag
Sziasztok!
olyan programot keresek, ami statisztikát csinál az általam hallgatott előadókból. Program, amivel együtt kellene működnie: Foobar. Tudom hogy van valami ilyesmi, csak a neve nem ugrik be. Ebben kérem a segítségetek
Kellemes estét!
Tris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged