- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Összeraktam egy vadiúj PC-t. Életre kelt rajta a Win11. Szeretnék egy egyenes teljesítmény-összehasonlítást végezni a régi PC-mmel. Van olyan program, ami minden alkatrészre kiterjedő tesztet végez összehasonlítható eredménnyel?
Azt szeretném elkerülni, hogy külön minden alkatrész benchmarkolására külön-külön szoftvereket kezdjek el telepítgetni mindkét PC-n, és külön-külön teszteket végezni. Jó lenne, ha van egyetlen, ami mindenre kiterjed. -
Van egy nagy 15GB-s mappám, azon belül többszáz almappa, és többezer fájl, összevissza, óriási rendetlenségben (nem én csináltam... ). Ebben a nagy mappában sokszor előfordul, hogy egy-egy fájl többször szerepel elszórva más mappákban, csak más néven, de maga a fájl ugyanaz, pl jpg, word, pdf-ek.
A lényeg: ki lehetne valahogy írtani a fájlismétlődéseket a nagy mappámból? Sok helyet megspórolnék, ha a felesleges többszörösödéseket törölném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest