Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Nem ismer véletlenül valaki ingyenesen is használható (nem demó) ilyen programokat: ?
- Nutricomp lenne ,de ez fizetős. Ehhez hasonló. Tápanyag számítás, étlap tervezés, élelmezés tervezés ilyesmik.
- Foci edzés tervező ahol pl felülről látjuk a pálya képét és lehet bolyákat lerakni stb. Ez lenne az
easy Sports-Graphics de nagyon drága! -
Crytek
nagyúr
Nekem olyan ,lehetőleg ingyenes program kéne ami érzékelu a webkamerát és felveszi azt xy formátumba!
-
Crytek
nagyúr
Valaki jártas telepítő készítő programokban??
Egy ilyet össze lehetne hozni??
Adott egy game fel van telepítve!
A telepítő a következőket csinálná:Aki ért a telepítők készítéséhez az megcsinálhatna egy ilyen telepítőt ami ezt csinálná:
1. lépésben feltesz egy pachet majd a hozzá tartozó cracket (felülírja az eredeti exét)
2. lépésben töröljön egy mappa tartalmát majd egy ugyanilyen nevű mappában lévő fájlokat másolja be a töröltek helyére
3. lépésben írja felül egy dll-t egy megadott dll-el
4. és egyben utolsó lépésben az 2 mappát írjon felül a megadott mappákkalVan ilyen telepítő szerkesztő amivel a fenti műveletek megvalosíthatók?
-
Crytek
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
De pont ez a gond hogy olyan nehézkes a king arhur telepítése hogy működjön hogy félelmetes.
Ez lenne a legegyszerűbb hogy legyen egy jól működő telepítős magyar verzió de nem tudom hogy működnek ezek a programok!
Gondol úgy nem lenne jó hogy csak a fájlokat kétfelé osztom és más gépre csak felmásolom.
Mert kellenének registry bejegyzések is. De ezt hogy a fenébe kell csinálni az megint jó kérdés
-
Crytek
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
King Arthur!Azért kéne így mert megszereztem hozzá a magyar feliratot és szinkron fájlokat és így kéne telepíteni mindenestől és magyar lenne a feltelepitett game és menne is!
Clone-os magyar verzió nem működik, (nincs feltörve) de így a fájlokkal az angolból magyar lesz.
Csak nem értek ilyenekhez sajnos
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudna nekem segíteni telepítő szerkesztő ügyben???
A cél amit szeretnék: Van egy feltelepített játék (7,5GB) és ezt szeretném úgy megcsinálni hogy telepíthető legyen és mások gépen is fusson.
Jó lenne ha 2 dvd-s-re lehetne csinálni.Meg a registry bejegyzéseket is kéne implantálni gondolom mert nélküle nem sokat érne szerintem!Aki csinálta már ilyet valaha kérem írja le milyen programmal és hogyan kell lépésről lépésre!
-
Crytek
nagyúr
Olyan programot keresek amivel lehet olyat csinálni hogy egymás mellé tenni két videót!Tehát egy videóban lesz két video csak elválasztva középen.
Mint pl az xbox360 vs ps3 grafikai összehasonlító videók szoktak lenni.Ismer valaki ilyet?
-
Crytek
nagyúr
Olyan programot keresek amivel lehet olyat csinálni hogy egymás mellé tenni két videót??Tehát egy videóban lesz két video csak elválasztva középen.
Mint pl az xbox360 vs ps3 grafikai összehasonlító videók szoktak lenni.Tud ilyet mondani valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest