- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Én tudok egy ilyent, de sajnos az úgy megváltoztatja a hangodat, hogy végleg úgy marad!
És még azt is tudja, hogy Te magyarul beszélsz - a hangod pedig akár a szereplő eredeti nyelvén: angolul, franciául vagy bármely más nyelven!
És a paródisták már ügyködnek a betiltatásán, mondván elveszi a munkájukat, hiszen bárki tud vele Orbán Viktor vagy bárki más hangján élethűen megszólalni és ugyanolyan hülyeségeket meggyőzően beszélni. -
DragonR+
aktív tag
CD-Labelprint
Puskáztam a Canon honlapról. -
Tibord
senior tag
Bocs elnéztem a kérdést
Ne használd szerintem. Ez egyéni de nekem nem jött be. Bár gyorsabb az oldalak betöltése, de egy rakat dolgot minden egyes alkalommal megkérdez vagy telepíttet (még ha elötte egy percel telepítetted is).
Ez csak az én véleményem lehet hogy másnál jól működik
Mégegyszer bocs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest