Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Én tudok egy ilyent, de sajnos az úgy megváltoztatja a hangodat, hogy végleg úgy marad!
És még azt is tudja, hogy Te magyarul beszélsz - a hangod pedig akár a szereplő eredeti nyelvén: angolul, franciául vagy bármely más nyelven!
És a paródisták már ügyködnek a betiltatásán, mondván elveszi a munkájukat, hiszen bárki tud vele Orbán Viktor vagy bárki más hangján élethűen megszólalni és ugyanolyan hülyeségeket meggyőzően beszélni. -
DragonR+
aktív tag
CD-Labelprint
Puskáztam a Canon honlapról.
-
Tibord
senior tag
Bocs elnéztem a kérdést

Ne használd szerintem. Ez egyéni de nekem nem jött be. Bár gyorsabb az oldalak betöltése, de egy rakat dolgot minden egyes alkalommal megkérdez vagy telepíttet (még ha elötte egy percel telepítetted is).
Ez csak az én véleményem lehet hogy másnál jól működik
Mégegyszer bocs
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest