Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
csiga8
üzenetére
Esetleg a Secunia PSI-vel vagy az OUTDATEfighter-rel islehet próbálkozni.
-
tonyrulez
őstag
válasz
csiga8
üzenetére
Ha programokra gondolsz, akkor erre a Chocolatey-t tudom ajánlani. Telepítéséhez egy sort kell futtatni rendergazdai cmd-ben, utána
cup programnevparancs telepíti a programot ami a csomaglistában megtalálható.cup all -yparancs pedig automata lefrissíti az összes ezen keresztül telepített alkalmazást. Nekem olyan 30 app van amit ezzel tettem fel (fizetős alkalmazásokon kívül mindent), és remekül működik, csak néha lefuttatom a parancsot amihez kitettem asztalra is ikont, így még az az ismerős is le tudja frissíteni a dolgokat két kattintással aki semmit nem ért hozzá.
Jelenleg 6100 programot tud telepíteni, ami kicsit több mint a Ninite 90-valamennyije. A SuMo ingyenes verziója pedig nem frissít, csak jelez. -
pc360
addikt
válasz
csiga8
üzenetére
Pillanatnyi proci és memória-használatra: Performance Monitor
Program-frissítés monitorozónak pedig maga az oldal.

-
Cs1csó
titán
válasz
csiga8
üzenetére
A hardver eszközeid szeretnéd frissítgetni? Ezt inkább NEM ajánlom ha nincsenek anomáliáid akkor valószínűleg a Windows a megfelelőt telepítette a gépedre, ha magad elkezded frissítgetni vagy egy program jobb nemigen lesz de rosszabb még lehet.
Ha a gépedre telepített szoftvereket akarod frissen tartani arra van megoldás:
- Ninite
- SuMo
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest