- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
PDF fájloknál lehetőség van olyanra, hogy bizonyos műveleteket letiltson a dokumentum létrehozója, ilyen például a tartalom másolása (például az ASUS idióta módon ezt alkalmazza az alaplapjaihoz adott kézikönyveknél). Adobe Readerben nyisd meg a dokumentumot, ott Ctrl+D és a megjelenő ablakban az aktív fül alsó részén ott lesznek ezek korlátozások felsorolva.
Ha ez a helyzet, és a tartalom másolását tiltják, akkor valamilyen PDF unlocker alkalmazás vagy weboldal kell neked (a kulcsszó a PDF restrictions).
Ha nem ez, akkor szívás van, mert valószínűleg a szöveg nem szövegként, hanem minden betű vektoros képként szerepel a dokumentumban, ekkor tényleg csak az OCR lehet megoldás.
-
mezis
félisten
Kevés tapasztalatom van csupán PDF formátummal. Elég reménytelenek látszik az, amit szeretnél. Objektumokat kellene vágólapra varázsolnod. Én csak Űrlapot akartam kitölteni, amihez találtam ingyenes PDF szerkesztő programot (Linux). Sikerült is, de nagyon nehézkes volt.
Amit kipróbálnék: elegendően nagy felbontásban képet az adatokról, aztán karakter felismerő program.
(Lesz ezután is még "kézi munka" bőven)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged