-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Kültéri jelenetek vannak leginkább utószinronizálva meg zörejezve. Persze, felveszik a helyszínen a beszédet, meg a környezetet is, de a legritkább esetben lehet használni, csak akkor is kell az utószinkronhoz referenciának.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
totron
addikt
Megkapják a sávokat.. Általános tévhit, hogy ilyen szűrők léteznek. Ahogy egy időben az is terjedt, hogy szinkronos film esetén számítógéppel mozgatják az adott célnyelvre a szereplők száját. Vagy csak van egy szinkrondramaturg, aki kialakítja az ütemet (beszédhosszokat).
(#51754) arfer, saját nyelvre is létezik szinkron, idétlen is eléggé. Mi magyarok egyébként el vagyunk szokva az eredeti hangsávoktól. Máshogy hat egy közelmikrofonozott hang steril környezetben (diffúzorokkal kibélelt szinkronfülkében), mint egy fejek fölé lógatott megoldás. Ezen a ponton előttem sem világos amit találgatsz. Lehet a karakterisztika, mint irányítottság a kulcs. Valaki megírja.
[ Szerkesztve ]
-
bacus
őstag
Amennyiben nem, akkor itt újra kell generálni az effekteket is. Azért gondolom láttál már filmet amiben beülnek az autóba és beröffen a sor4-es motor, mikor abban az autóban egy v8 van, vagy fordítva.
Egyébként szinte minden filmet utó szinkronizálnak, ha kamerázol az utcán, ott elég sok a zaj, amit nehéz kiszűrni, pl szélzaj, autók, stb., ezért olyan tisztán érthető minden beszéd, hogy még a szereplők gondolatait is hallodEzek a hangeffektek egyébként egy külön szakma...
Egyébként a star warst hányszor is szinkronizálták újra?!? Vagy épp a Profi című belmondó filmet, mert az eredeti (magyar) szinkron elveszett, megsérült vagy csak éppen nem kerülhetett mono hang a DVD lemezre kiadáskor. A sok régi szinkron helyett sokszor akkora szart kaptunk, hogy nézhetetlen lett a film..
[ Szerkesztve ]
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
sfdrakex
nagyúr
Csak itt az a gond, hogy ő készítene egy ISO-t amibe egy specifikus program mentene, ami cd/dvd-re tud csak menteni, tehát nem cd/dvd író program készítené az iso-t és nem total commanderrel másolna bele, neki egy írható virtuális lemez kell.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
milu
aktív tag
Amennyiben a kulcsfájl egy kép vagy dokumentum, és feltöltöm bárhova, honnan tud(hat)ják a "lopó emberek"?
Ezért kérek egy olyan gyakorlati tanácsot, amit alkalmaztok és biztonságos!
KeepassXC vagy KeePass2?
Mert én a KeePass2-t használom, de ha áttérnék a KeepassXC-re, azt gondolom, nem lenne fennakadásm mert mindkét program, ugyanazt a kiterjesztést használja, jól tudom?[ Szerkesztve ]
-
-
Keef_Lee
senior tag
Hát ez az, ebbe zavarodtam már bele, hogy mindegyik jó valamire, de egyik sem jó mindenre...
#ollie: ehhez quick time kell...
Shotcut free tudna mindent, de szerintem 3 éves tanfolyam kellene hozzá
Volt régen egy tmpgences kezdetleges progim, még a végén megkeresem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest