-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
macera2
aktív tag
válasz
cattus #37260 üzenetére
Letöltések mappába csak a Firefox Setup 45.01.exe van. A PC-n pedig W.10. A Thunderen a hivatkozás címének másolása után, Edge, beillesztés, és u.az a kép jön be mint a Fox-nál, csak itt nem írja ki, hogy Adobe Flash bővitmény összeomlott, , hanem kezdi lejátszani a videót. Az A.Flash egyébként naprakész. Vagy annak még vannak bővítményei, kiegészítői?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
cattus #33820 üzenetére
A Foxit Readernek is van böngésző-beépülője, évek óta ezt a PDF-olvasó progit használom. Bár egyébként beépített PDF-olvasója a Firefoxnak, Chrome-nak, Vivaldinak is van. Milyen böngészőt használsz?
Szerk.:
(#33826) genndy: hehe, gyorsabb voltál, cserébe én linkeltem is.Hogy érted, hogy kezd elkurvulni?
-
Kernel
nagyúr
válasz
cattus #33822 üzenetére
Firefoxban is megoldható:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/pdfjs/
Működik is, de praktikusabb egyébként a SumatraPDF. Villámgyorsan megnyíló ablak, mindegyik dokumentum külön ablakban, nekem régóta bevált.
-
LonGleY
veterán
válasz
cattus #33822 üzenetére
Akkor letöltöd. Egyszerű PDF-nézegetőnek pedig: Sumatra PDF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged