- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
"A formázás a DOS-os időkben volt nagy divat, tulajdonképpen tök felesleges, pláne a rendes formázás, azzal csak a HDD-t cseszteted."
Viszont a zero fill a mai napig jól jöhet.
A formázás olyan szempontból nem hülyeség, hogy nem kell tökölni törölgetéssel, és ha valakinek nincs kéznél Live CD-je, csak egy XP telepítője, és "logikailag" meg akarja semmisíteni az adatait, akkor csak simán törli a partíciót, és létrehoz egy újat, azt meg már a törlés után kénytelen formázni. Kiválasztja a gyorsformázást, addig kimegy, elszív egy cigit, mire visszajön, már úgyis megy a telepítés.

Persze itt olyan esetről beszélek, amikor nem kell, hogy megmaradjanak az adatok, megvannak lementve. A gyorsformázás meg valóban elég gyors. Tehát annyira sztem nem el-/megvetendő, ha valaki formáz. -
cigam
titán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Mibaj?
Évek óta nem 1 gépen használom ezt a megoldást, és eddig semmi bajom nem származott belőle. Az meg hogy ne az adatpartíciót gyalulja le, legalább akkora odafigyelést igényel, minthogy LiveCD-vel ne töröljön le számára fontos adatokat. Azért mert egy ismerősöd elbénázta, attól még egy jól működő módszer. Annak ellenére, hogy a te megoldásodat jobban tartod.A "pótolatatlan" adatokról egyébként is illene vmilyen mentést készíteni. Nem? (Vagy ti örökmozgót kaptatok winyó helyett?)
-
fanofmanu
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
de pl. régen nekem vista volt fent és felraktam utána xpt, és xp-ből akartam törölni a vista fájljait de nem engedi... szal ezért lett volna format, de akkor ez linux livecdvel megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- No Rest for the Wicked
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest