- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #8498 üzenetére
"A formázás a DOS-os időkben volt nagy divat, tulajdonképpen tök felesleges, pláne a rendes formázás, azzal csak a HDD-t cseszteted."
Viszont a zero fill a mai napig jól jöhet.A formázás olyan szempontból nem hülyeség, hogy nem kell tökölni törölgetéssel, és ha valakinek nincs kéznél Live CD-je, csak egy XP telepítője, és "logikailag" meg akarja semmisíteni az adatait, akkor csak simán törli a partíciót, és létrehoz egy újat, azt meg már a törlés után kénytelen formázni. Kiválasztja a gyorsformázást, addig kimegy, elszív egy cigit, mire visszajön, már úgyis megy a telepítés.
Persze itt olyan esetről beszélek, amikor nem kell, hogy megmaradjanak az adatok, megvannak lementve. A gyorsformázás meg valóban elég gyors. Tehát annyira sztem nem el-/megvetendő, ha valaki formáz. -
válasz
VaniliásRönk #8510 üzenetére
Mibaj?
Évek óta nem 1 gépen használom ezt a megoldást, és eddig semmi bajom nem származott belőle. Az meg hogy ne az adatpartíciót gyalulja le, legalább akkora odafigyelést igényel, minthogy LiveCD-vel ne töröljön le számára fontos adatokat. Azért mert egy ismerősöd elbénázta, attól még egy jól működő módszer. Annak ellenére, hogy a te megoldásodat jobban tartod.A "pótolatatlan" adatokról egyébként is illene vmilyen mentést készíteni. Nem? (Vagy ti örökmozgót kaptatok winyó helyett?)
-
fanofmanu
tag
válasz
VaniliásRönk #8498 üzenetére
de pl. régen nekem vista volt fent és felraktam utána xpt, és xp-ből akartam törölni a vista fájljait de nem engedi... szal ezért lett volna format, de akkor ez linux livecdvel megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged