Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Silverlight2
üzenetére
A Windows Vista topikbak keress rá, már több izben leírtam, hogy milyen kodekek és milyen sorrendben kell feltenni
A Vista alapból lejátsza a DVD ét, így emlékszem legalábbis, és power dvd ét használok erre -
Jofi81
őstag
válasz
Silverlight2
üzenetére
A Media Player lejátssza alapból, ha nem a legújabb van fent, akkor telepítsd a 11-est. Alternatívaként a GOM Player-t tudom ajánlani, én ezt használom minden videóhoz.
-
canniball
nagyúr
válasz
Silverlight2
üzenetére
Egy "kodekcsomaggal" szvsz több kárt csinálsz mint még egy progival, csak összeszemeteli a rendszert. Próbáld ki pl. a VLC media player-t, nem egy csicsás progi de sok mindent lejátszik külön kodek nélkül is (hogy pont a DVD megy-e így neki azt sajna nem tudom megmondani).
-
Sátán44
addikt
válasz
Silverlight2
üzenetére
MPlayer 2008-04-26 Leírás:
Kis gépigény kell csak neki, így a lassabb géppel rendelkezõk is tudnak teljes képen filmeket nézni vele. Tud DVD-t lejátszani, és az összes ismert formátumot is kezeli. A mérete is azért ilyen nagy, mert már benne van 192 kép és 85 hang codec.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest