Hirdetés
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Abból gondolom, hogy kipróbáltam. Tudok realtime mpeg2-be felvenni, csak a program elecard codecet használ, és odateszi a logót, az meg nekem nem kell. Nem teljesképernyős HD-ról van szó
.
Akkor mégegyszer, miért ragaszkodom az MPEG2-höz: Mindenki jól ismeri, ebben van kódolva a DVD is, vagyis egy film ilyen felbontásban 4-5-6Gb. Ennél nagyobb felbontású dolgokat én sem akarok rögzíteni, sőt még ekkorát sem. A tömörítetlen viszont nagyon sok helyet foglal (már 1-2 perc is 1Gb fölött, és ha én online tv-adást rögzítek másfél-két órában akár, akkor az picit nagy lesz). Még a veszteségmenteset megnézem, mindenképpen átkonvertálom a videókat xvid-be, szóval ez nem probléma, amennyiben valami barátságosabb méretű a felvett anyag.
A realtime MPEG4 felvételt pedig felejtse már el mindenki, egymagos 2.4GHz-es P4-en ez nem igazán működik, még kétmagos rendszeren is előfordulhat, hogy megakad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- darkFlash CF8 Pro
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.