Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Netfone
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Kétféle megközelítés van biztonsági mentésre: csak az adatot (és újratelepítés után az adatok visszaállítását scriptek segítik) vagy mindent (és a visszaállítás teljesen automatizálható). Mindkettőnek van előnye és hátránya, itt a topikban sosem fogtok tudni megegyezni, hogy melyik jobb, mert az attól függ

Saját gépre Kempetlen megoldásához hasonlót használok, mert 4-5 évente telepítem újra, és akkor jobb egy teljesen friss alapból indulni. Szülői gépre a kettő kombinációját, mert ha én telepítem újra előre tervezetten, akkor egyszerűbb a jól megszokott megoldásom, de ha valami megreccsenne és nem tudok fizikailag odamenni vagy gyorsan kell, akkor egy relatíve friss állapotot ők is vissza tudnak állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi