Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bluemirage
üzenetére
A boot sorrendből már kivettem mindent, illetve a boot ordert szoktam kérni és kiválasztom a boot eszközt.
Az írás nem jó szerintem. Próbál indulni róla a cucc, de egy idő után kiírja a sablon szöveget, hogy rossz rendszerlemez, nem képes indítani vagy mi.Egyébként ezek a fájlok vannak benne a képben:
command.com, io.sys, msdos.sys, autoexec.bat, IBMBIO.COM, IBMDOS.COM, MOUSE.COM, MOUSE.INI, ghostbt
Plusz egy ghost.exe külön mappában. Flash-en jól működik, a rufust is gyakran használom, de CD-re sehogy nem tudom rárakni, hogy működjön.Szerintem az a baj, hogy egy *.bin fájl kellene az image mellé, ha megnézek egy akármilyen bootolható iso fájlt, mindig van egy isolinux.bin, xpboot.bin, stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest