-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
King Unique #41054 üzenetére
Segíts magadon az isten is megsegít ,találtam egy teljes vírusmentes magyar nyelvű youtube-s leszedőt ,minden fajta minőségbe és fájlrendszerbe konvertál ,mindenkinek csak ajánlani tudom ,ráadásul magyar nyelvű!
4K Video downloader -
pc360
addikt
válasz
King Unique #41054 üzenetére
Almappák tartalma nélkül, Így...
A fájlbéli különbségeket pedig általában az okozza, hogy a Neszére kiszedem a nemkívánatos nyelveket a csomagokból, csak az angolt és az esetleges magyart meghagyva. Ezer gépen volt tesztelve, szóval nyilván nem itt van a gond.
Én nyugodt vagyok, csak azt nem értem, hogy mit olyan nehéz felfogni azon, hogy a rendszere hibás. És akkor elkezd nekem 20 év lófaszt nem érő számítástechnikáról magyarázni, meg leőrültözni. Az ilyen embereket eltiltanám még a villanyborotvától is, nemhogy a számítógépektől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest