Hirdetés
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Nem ad neki kiterjesztést, de a JDownloader2 mp4-ként szokta letölteni. Ezért mp4-et adtam neki, gond nélkül lejátszotta a médialejátszóm. Ezt még elviselném, ha letöltené a föliratot is mellé. Végigzongoráztam minden lehetőséget, reméltem, hogy tudsz valami titkot. A Youtube-ról a JDownloader2 is letölti rendes címmel, kiterjesztéssel, tokkal-vonóval együtt (választhatóan: film, fölirat, kép, jegyzet, és ha kell, külön hangsáv).
Van ötleted, milyen programmal (vagy akármivel, akárhogyan) tudnám kinyerni a föliratot ehhez a filmhez? Máshol sajnos nem találtam meg, és nem csípem az online lejátszókat, túl akadozósak, macerás a film visszaléptetése is, ha túl gyorsan elkapják az írást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest