Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Elolvastam. Annyi, hogy azt írtad, hogy olyan nincs, hogy ha új fájlt másolok be, akkor az automatikusan átlinkelődik. A tapasztalat alapján ha egy könyvtárt linkelek át a mklink /j paranccsal, akkor ha bármit berakok a forrás mappába, akkor az értelemszerűen megjelenik a linkelt cél mappában is. Ez nekem tökéletes. Más internetes helyeken írták, hogy hard linkelni nem lehet könyvtárat, de ez a parancs tudtommal hard link (ha nem, akkor sorry) és tökéletesen jó arra, amire nekem szükségem van.
Az az egy dolog nem megy, hogy magát a mappa tartalmát linkeljem át ne pedig a mappát. Ez gondolom úgy működne egy szinkronizálós szoftverrel, hogy real-time-ban érzékeli a háttérben futva, hogy az adott forrás mappában valami megváltozott. Pl. ha egy mappa törölve lett, akkor a cél helyről törli a linket, hogy ne legyen halott a link (már ha nem törli automatikusan a fájlrendszer, ezt nem tudom), vagy ha egy új mappa lett létrehozva a forrás mappában, akkor arról automatikusan csinál egy hard linket a cél mappába. Ilyen szoftver volna jó, de gugliztam jó pár órát, de lehet csak én vagyok az egyetlen a világon, aki ezt használná.

(Azt még megértem, hogy magán userek töredéke használna egy ilyet, de cégek biztos hasznát vennék.)De mondom én meg vagyok azzal is, hogy magát a könyvtárat linkelem át nem pedig a tartalmát. Kicsit ''csúnya'', de ennyi kompromisszumot tudok kötni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest