Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
Köszönöm szépen!
A Foobar elképesztően szépen összehozza egy szintre az összes szám hangerejét, könnyen és gyorsan. Meglepődtem rajta, mennyire jó munkát végzett. Már régóta szemeztem a programmal, sőt egyszer ki is próbáltam tavaly, de valahogy a Winamp mellett kötöttem ki újra.*iguana*
Kipróbáltam ezt az MP3Gain progit és őszintén szólva ugyanaz a bajom vele, mint az összes többi hasonló progival, hogy baromira torzít egy bizonyos szintű hangerőváltoztatás után és még így sem tudom vele tökéletesen kiegyenlíteni az összeset, tehát szerintem ezek nem alkalmasak erre a célra. De azért köszönöm a javaslatot.cigam
Nem nagyon használom az iTunes-t. Lehet, hogy jó lenne az is. Sőt, ahogy az Apple-t ismerem, biztos kiválóan működik a funkció. De így asztali Win mellett nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán használni. WMP-t meg kizárt, hogy használnám, sosem szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest