Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Az a gép szerintem maxon fogyasztana 70W-ot, egyébként a 10-15W játszana kb. gépen is.
Próbáltam tájékozódni, és az OpenWrt-t istenítették, mindenki azt írta, hogy mindent tud, mindenki azt ajánlotta, hogy azzal lehet, hogy azzal mindent lehet. Konkrétan leírtam mindent, részletesen, hogy mit szeretnék, mielőtt megvettem, de hiába.
Tegyük fel, hogy mindig ír a lemezre (amire nem tudom, mi szükség van, ha nem csinál semmit), és lenne egy SSD-m, amin a rendszer volna. Akkor már mindenképp le lehet állítani.
De még mindig nincs olyan program, ami a HDD/SSD helyett memóriába dolgozna meghatározott mérettel, hogy utána egyszerre helyezze át a nagy darabokat magától, nélkülem, Pedig az én kérdésem, csak erre irányult. Nem úgy, hogy egy 30GB-os torrentből beállítok 5-öt, mert oda annyi fér, aztán áthelyezem HDD-re, és a többi részét oda töltöm, mert ez értelmetlen, és felesleges kínlódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő