Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez az Auslogics Disk Defrag jól megszívatott win7 x64 OS-nél.
Feltelepítettem, aztán beállítottam, hogy rendezkedjen a HDD-ken ha a gépet nem használják. (OS SSD-re került - Samu 840 Basic)
El is indult a rendezkedése, de közben a gép szépen csonttá is fagyott azonnal.Nézegettem pár órát a gépet, hogy mi a fene lehet a gond, mert amúgy semmi problémás tünetet nem produkált, de pl. youtube filmnézés közben 15...20 perc után szépen kékes-fekete képernyőt vágott be és csontrafagyott vagy pedig a képernyő lekapcsolása után (20 perc) már nem lehetett visszaéleszteni.
Gyanús volt ez a 20 perc környéki idő, szóval minden wines energiamenedzsment beállítást széttúrtam, mire véletlenül benéztem az Auslogic Defrag progiba, átraktam 30 percre 15-ről és lám, innentől 30 perc után fagyott be a gép youtube filmezés közben. Na ekkor ment neki egy uninstall, mert tényleg tele volt már a problémával a .... Ezután a probléma megszűnt.
Szóval volt vele egy kellemetlen élményem. Remélem nem futok bele hasonlóba, bár legalább már van ilyen irányú tapasztalatom

Egyébként szimpatikus kis program
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Phanteks Enthoo Pro
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest