Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- iPhone topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hali Fire/SOUL/CD és atesss!
Az oldal amin ezek a védett flash videók vannak a Digital-tutors.com
Az oldal regisztrációhoz kötött, de ingyenesen lehet regisztrálni kb. fél perc alatt így nincs akadálya annak hogy meg tudd nézni a videókat.Miután beléptél lesz majd egy flash alapú videó browser és ott lesz egy free kategória. Ott teszteltem a flash lopókat, de sajnos sikertelenül. Ezek a videók nagyon hasznosak számomra, hogy tanuljak de csak neten lehet megnézni őket, és sokszor nagyon hasznos lenne ha a gépemen lennének lent, akkor még elő is fizetnék rá egy hónapra.
Sajnos nekem nem sikerült a flasheket kiszedni, csak a bannereket amik nem védettek. ( belépés nélkül megnézhető videókat is le lehet menteni aszt hiszem, tehát mindenképp be kell lépni a teszteléshez).
A "belső" videókon megfigyeltem hogy valami ici-pici számok ugrálnak össze-vissza. Lehet az a védelem egy része.Egyedül csak képernyőfelvevővel sikerült rögzítenem az adást, de az nem az igazi, mert közben semmit sem lehet a gépen csinálni, ezért lenne jó, hogyha megoldható lenne a flash fileok lementése. Óriási segítség lenne ez nekem.
Atesssnek válaszolva: A hangkártyás ügyeskedésre nem lenne szükség ha a fent leírtak megvalósíthatóak lennének, hiszen az lenne az igazi.
Aki szeretne 3D-t tanulni illetve annak aki nem
fogjunk össze, hogy sikerüljön 
Tényleg hatalmas hála lenne érte.

Új hozzászólás Aktív témák
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fogjunk össze, hogy sikerüljön