Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Macrodroid
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
daninet
üzenetére
Nekem simán ment a letöltő program használata (már amennyire a parancssorozás sima lehet...), össze is rakta egy ISMV fájlba.
Csak ennek a lejátszása problémás, a Microsoft Expression Encoder 3-ból nem is elég az ingyenes verzió hozzá.
De szerencsére nem kellett "egyéb megoldásokhoz" folyamodnom, mert eszembe jutott, hogy ez is fent lesz MSDNAA-n.
Az MP4-be átkódolásra rákerestem, és csak egy módszert találni "Google-szerte", az mp4splitter-t.
Csak ez nem megy nálam.
Kiír valami hibát (megnézhetem megint, ha kell hogy pontosan mit), és ugyan létrehozza a fájt, de az lejátszhatatlan.
Te mivel, és pontosan hogyan kódoltad át ?Egyébként nektek is ilyen baromi lassú volt a videó letöltése az RTL szerveréről ?
Pedig a netem aztán gyors...
Ez mitől van, és nem lehetne valahogy gyorsabb letöltésre sarkallni ?
Mondjuk ha többmindent töltesz le, akkor gondolom lehet párhuzamosan, több parancssorban több rtldownloader-t indítva, nem ?(#13100) Atapi
Áh köszi, ez a parancssoros megoldás sokat tud könnyíteni a használaton.
Én is gondolkoztam rajta, hogy meg kéne csinálni, de gondoltam elöször el kell navigálni a program mappájába parancsokkal, aztán meg ennek a teszteléséhez meg kellett volna valami parancs, amivel az ablak nem tűnik el a lefutás után.
Korábban csináltam már ilyesmit, de ott úgy rémlik, hogy delay létrehozásához is egy külön programot kellett igénybevennem. Vagy van valami ötleted, hogy ezt a két dolgot ("képernyő megtartása", és delay) hogy lehetne megcsinálni a windowsba (akár csak a Win7-be, ha csak az tudná) épített parancsokkal ? -
atesss
addikt
válasz
daninet
üzenetére
Király, köszi, akkor fel is rakom.
Az OrbitDownloader is hasonlóan csinálta amúgy, kb. 70 darabra osztva le lehetett volna tölteni elvileg (de még csak a ~25 perc negyedénél voltam, lehet egyébként lett volna több is), párszáz kb-os darabokban, meg is próbáltam egyet letölteni, egy 186 kb-os MP4 fájl lett, de lejátszani nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest