- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Funkció....érdekes. Nem a mennyiség a kérdéses ha jól emlékszem. De mit akarsz ezzel? ;) Amúgy mindegyik ugyan azt tudja:
- Elmenti a teljes képernyőt (1.)
- Elmenti az ablakot (2.)
- Elment egy kijelölt területet a képrenyőn (3.) - fantasztikus
- Elment egy ellipszist (4.) - awsome
- Elmenet egy objektumot (5.) - apám
- Elment egy böngészőben egy scrollozandó területet, vertikálisan (6.)
- Meg csecsebecse apróságok ezek kombinációja...(10.-100...)Amúgy nagyon jó progi ez, senki nem vitatta. A Scrollozás is tiszta, csíkozás mentes, kicsit mondjuk lassú, de legalább hibátlan.
Én meg keresem arra a megoldást amit olvashatsz. Ennyi. Tuti hogy létezik célszoftware, beépülé modul, bármi.
FF-hez találtam is egyet: Snapper; ami nem működik. Elvileg a Google maps-on hivatott mentegetni nagy-nagy területeket... -
Jazz
veterán
Kipróbáltam, de ez is csak böngészőbeni scrollozó capture-re van felkészítve, azt is csak vertikálisan.
Nem tudom még mit lehetne kipróbálni...(olyan progim volt (nyilván nem tudom a nevét), hogy bámilyen alkalmazásban - legyen auto cad, vagy 3D sutido max, bármi... - nyomtál egy klikket hogy inenntől, majd átváltott az éppen használt progira, ott oda mozgattad a területet ahova akartad, majd klikk még egyszer, és a két pont közötti kijelölt négyzetet, területet elmentette, és ennyi.
Ezzel szemben ezek a képlopók mind átveszik az irányítást mikor capture módban vagy, így sok lehetőséged nincs is....) -
Jazz
veterán
Ez is tud scrollozni (hibásan teszi), de Google Earth-ben ez sem.
Plugin-t nem találtam GE-hez.
És ezt most mind próbáljam végig?
: [link]
-
Jazz
veterán
Volt ilyen progim az tuti, elvileg létezik ilyen:
- most vagy a memóriából halássza elő, mivel amit már egyszer lerenderelt az ott van.
- vagy egyszerűen követi a scrollozást, és az új területekkel folyamatosan hízlalaja a képet addig amíg el nem készül.GE meg nem nagyon szeretné az ilyet, mivel akkor a műholdfotókat 100%-os nagyításban akár plakátra is kinyomhatod a négyzet km-eket max felbontásban.
-
Jazz
veterán
...Időközben megtalálam a CP-t, de ez nem ugyanaz a progi.
Olyan kéne amivel lehet scrollozni, nagyobbat is tudsz képlopni mint a monitorod, pl. egy site-ot teljes egészében a mi a monitorodon több oldal is lenne, vagy Google Earth-ban egy nagyobb scrollozott területet....
Valaki tud ilyet?
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Milyen profi képlopó progit ajánlanátok? A szerintetek legjobb.... És nem kell hogy freeware legyen.
Régebben használtam egy Capture Profiessional nevűt, de ma már nincs vagy más a neve...thx!
-
Jazz
veterán
Üdv!
HyperCam 2-vel van egy kis gondom.
- Kiválasztom a tömörítőt, divx 6.7, beállítom minden. (az a jó ebben a progiban hogy kilehet választani bármilyen külső encoder-t ami a gépeden van) Majd felvétel, de hibát ír ki: video compression failureAz a baj hogy csak ez az egyetlen normális encoderem van.
A többi szeméttel amik a gépen alapból vannak működik, de hát az szutyok minőség, ezeréves codecek (Microsoft Video 1, Intel Indeo 4.5)Van valakinek valami ötlete? Már felraktam a legújabb Hypert, azzal is ilyen.
Vagy divx helyett tudtok ajánlani valamilyen nagyon jó ENcoder progit, ami nem csak program belüli tömörígetésekre jó, hanem megjeleneik az ilyen listákon is, más programoknál. (mert volt olyan progi, amit csak azon progin belül tudtam használni tömöríteni, encodec-et nem rakta bele win könyvtárba a dll-t vagy nem tudom hogy megy ez)thx
-
Jazz
veterán
Abitnak a OC Guru micor guru akármi (ez a fantázia neve ennek a kiegészített 3rdEye-nak). Kis külön lcd kijelző...win-ből állítható bios miegymás. Visszajelzi a fordulatot (Ugye sys NB CPu venti alapból állítható biosban).
Na most mivel ez tartalék vagy hogy mondjam 2db venti csati 3 ágú-ford szám mérő. Gondoltam valahogy tán lehet szabályozni is. Ha mást nem valami hardware progival. ABit gonodlom úgy gondolta hogy sys nb cpu bőven elég, ez meg hadd szóljon (meg kellett valami a kövektező sorozatokra is gondolom)
-
Jazz
veterán
Nincs ilyen. Hol lehet állítani a fordulatszámot?? Sehol nem találtam ilyet.
- kiírja mindennek az adatát, de sehova nem tudok belekattintani, beállítni hogy hány Volt menjen oda, vagy a Ford.-ot!
- Amit maximum találtam az a hőmérséklet.!
- Meg volt egy ilyen hogy speed, de az 5 ből csak 2 venitnek írta ki. (az aux 1-2) . De hibáa állítgattam ot bármit , semmi nem változott.hlp!
-
Jazz
veterán
Köszi. De ahogyan én néztem ez is csak egy monitor program. Illetve ugyan azt tudja csinálni mint amit az alaplap. Hőmérséklet függvényében változtatni Cpu sys....ventillátorokat.
Nekem olyan kell:
- ami azt tudja változtatni amit az alaplap alapból nem.
- Aux Fan 1-2. Kiírja a hőmérsékletet, fordulatszámot, de nincs semmilyen limit ami között változtatná a forudlatszámot.- Egy olyan program kéne (ha van) amivel megmondom az alaplanak hogy: Aux Fan 1-re 12V helyett küldjön 8-at. 10-et.... ennyi. Ne is hőmérséklet között váltogassa mert az nem jó.
(hangos és ezért akarom egy picivel csökkenteni a fordulatszámát. Nem kell váltakozni menjen állandóan mint most, csak 10%al lassabban (és 3x olyan halk lesz kipróbáltam)
thx
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Van olyan program amivel lehet szabályozni az alaplapi ventiállátor furdulatszámokat?
Alapból ugye van a Cpu, System, Bus venti, ezek hőmérséklet fügvényéban auto szabályoznak, max 12V, min 8V-ot ad neki...
De van még további kettő Aux Fan1, Aux Fan 2 ventillátor csati az alaplapon (Abit Ag8 3rdEye - amúgy az alaplap olyan hogy win-ből is minden állítható, bios is).
Ezeknek maximum csak nézni tudom a fordulatszámát, de szabályozni sehogy, maxon pörögnek.Szóval anélkül hogy belerakok egy potit a ventiben aztán szabályozom manuálisan
, nincs erre valamilyen mód, program...végül is csak a feszt kéne csökkenteni. Ezt nem lehet megoldani softweare-esen?
thx
-
Jazz
veterán
Hali!
Olyan progit keresek amivel:
- Always on Top (Mindig felül) -re lehet rakni bármilyen ablakot/programotMivel sok programnak alapból nincs ilyen funkciója, egy ablakban futó alkalmazásról nem is beszélve.
thx!
-
Jazz
veterán
Up!
Hálózaton keresztül On the Fly DVD írás.....hlp -
Jazz
veterán
Probléma:
-Hálózaton keresztül On Fly (repülőírásban) írni. (mindig előtte eltárolja, vinyódra ráhúzza azt a 4Gb-t amit kiírnál)Nem segít:
-Hálózati meghajtó csatlakoztatása - ugyan ez az eredmény
-Nero-ban nincs ilyen lehetőség hogy kikapcsold ezt a letárolás opciót, aztán írjon ahogy tudValaki tud bármilyen használható info-t?
thx -
Jazz
veterán
válasz
VIPowER #5425 üzenetére
...azaz megírta neked a programot.
Bár én értenék így a dolgokhoz. Akkor lehet a következő problémát is megoldanám:
- Amikor csak 512 ram van a gépemben gond nélkül tudok hibernálni, viszont amikor 2Gb van bennt (2x1 Gb modul) úgy 50% sikerrel hiebernál, totál random. Amikor nem sikerül akkor azt történik hogy:
- Megpróbálna hibernálásba lépni, de visszatér a desktopra, egy hibaüzenettel hogy: "Nincs elég rendszererőforrás az API végrehajtásához"
Ez mi?? És miért van ez? Hogy tudnék ezen segíteni? (van elég szabad hely a vinyómon amúgy és ott is figyel a 2Gb-os hyber.sys file)(memória totál új, bootolásnál sem talál semmit a részletes mem teszt, de lehet érdemes lenne valamilyen remek progival win alatt is letesztelni. tudtok ilyet?
help pls. Nagyon fotnos lenne. 512-vel a legdruvább körülmények között is mindig sikerrel hybernált, akkor is amikor kismillió ablak alkalmazás, legdurvább progik, minden ment, minden megnyitva...)
Meg az elősző hsz.-emben írt dologra is aki tud segíteni pls: hálózaton keresztül írni másik gépről DVD-re úgy hogy ne pakolja át a vinyómra állandóan a kiírandó anyagot, hanem repülőírásban akár több memórát zabálva de egyből írja ki repülő írásban az adatot
-
Jazz
veterán
válasz
localhost #5412 üzenetére
Hát ez nagyon nagy! Tisztelt Grétsy László nagyérdemű nyelvőrt tudhatom személyedben?
Amit te látni véltél az csak egy gondolati hullám szinaptikus pályáin megragadt szösszenet, ami egy enyhe szarkazmus képében irányult az akkori aktuális nemtetszés kifejezésére. lohhohol"Nem room, mert az szobát jelent , amíg a ROM meg a CD-ROM szóra utal."
Ezt most nem mondod komolyan, mert dobok egy hátast!(amúgy alcoholban továbbra is csak Image-file-t tudok írni.)
-
Jazz
veterán
Néztem neten de semmi normálisat nem találtam.
Olyan program hogy: Professzionális, legössztetettebb, legsokoldalubb, és nem ilyen GrandMama-stílusú wizzard gagyi öreganyám is tudjon vele írni, rengeteg beállítási lehetőséggel rendelkező
- legjobb DVD író progit keresem. (lövésem sincs mik vannak mi a jó, csak a Nero-t ismerem)Alcohol 120%-ban sem találtam ilyen beállítást.
Amúgy azt a programot meg nem is értem, mert ennyi volt az össz opció:
- Képkészítés varázsló
- Képrögzítés varázsló
- Másolás varázsló
- Törlés varázslóEzzel hogy lehet írni adatot???? Mindenáron csak képekkel akart foglalkozni.
Másik meg, nekem ne varázsoljon, hanem írjon! -
Jazz
veterán
válasz
ArchElf #5408 üzenetére
Nero Burning-Room, de tök mindegy, mert a Nero Express-nek is ugyan ilyen szegényes a beállítások menüje!!
Olyan szóval hogy hálózat, nem is találkoztam, pedig mindent végignéztem!
Katasztrófa....Mplayer Fronteddel lehet írni?
Valami ilyesmi, Linuxos nyílt forráskódú ultra professzinoláis egymillió beállítási lehetőség program kéne íróban is. -
Jazz
veterán
Üdv!
A segítségeteket kérném. Egy olyan problémám lenne, hogy:
- LAN Hálózatban akarok DVD-t írni úgy, hogy a kiírandó anyagot ne pakolja már át állandóan az én vinyómra, hanem repülőírásban írja meg. A hálózat elbírja 100Mbit-es, van 2Gb memória is, hogy ha akar akkor gyorsítótárazzon oda akár 1.5Gb memórát, aztán ha megszakad megszakad....Erre kéne megoldás, Nero-ba erre nem találtam semmit. Akár másik író program ami tudja ezt.
Köszi! -
Jazz
veterán
válasz
Core2duo6600 #5207 üzenetére
És akkor ez minden csatornáról egyidejűleg tud felvenni? Király köszi!
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Egyszerű a problémám, de én még nem találtam rá megodlást. Aki tud hpls help.
1.: Számítógépn átenő összes hangot feltudjam venni. Ne csak egy kiválasztott csatornát (vonal bemenet, mikorofon...) hanem sarkított pl.: Msn-en beszélgetek valakivel mikrofonon, ő valaszol, + megy a háttérben a winamp zene lejátszó...
Na most ezt csak úgy tudom megtenni, hogy a mikrofont saját magamnak hallgatva nem némíton el (és akkor benne van a "rendszer" hangjai között is ugye) de így elég idegesítő magamat visszahalallani. Szóval hogy lehet megoldani?
2.: Symbian 60-as telómra nem találok olyan diktafon programot, ami ne pittyegne felvétel közben. Mind én mind a másik fél hallja, és elég idegesítő. Mindegyik diktafon programmal ez van. Ezt nem lehet valahogy kikapocsolni, vagy ez ilyen direkt?
thx -
Jazz
veterán
Valamilyen nagyon jó külső nyomtató program kéne (plotter progik), amivel kitudom kerülni hogy ne a canon beállításait kelljen használni (oldalrendezés, két oldalas....mivel Canon ilyen módon színes tintából nyomja feketét)
thx
-
Jazz
veterán
Üdv!
Valami nyagyon jó nyomtató program kéne, a feltelepített canon progin túl.
Konkrétan: Van 500 oldalnyi szöveg. Én kétoldalasban oldalrendezéssel (egy lapon négy oldal) szeretnék nyomtatni, és mind a két oldalára.
Eddig még nincs is gond mivel Canon nyomtató progi tud ilyet rendezni. A gondd csak azzal van hogy ha a kétoldalas be van kapcsolva, a csutka fekete szöveget is a színes tintákból rakja össze. egy szerűen ilyen *-ul van megírva a program, gondolom direkt (jobban fogy a tinta), és ezt a sehogy sem tudom kijátszani, még akkor se ha Adobe-ban beállítom hogy színek nyomtatása feketével, vagy nyomtatókezelő progiba hogy szürkenyomtatás. Még úgy se hogy "külső" lapadagolás van és én fordítom meg a lapot.Ezt úgy lehetne kijátszani hogy először kinyomtatom az egyik oldalakat, majd a másikakat. Csak hogy egy lapon 4... oldal van. Így egyesével kéne kinyomni (először: 1-2-3-4, 9-10-11-12,....). De még ezzel se lenne gond, de adobe-ban (profess.) nem lehet beírni felsorolás szerűen a nyomtatandó oldalak számát! (még ha lehetne is, egyesével beírni 500-ig...)
Tehát egy ilyen kezelő program kéne, amivel bármilyen igényt megtudok oldani. Plottoló programok ilyenek azt hiszem, ami profi, amivel nem a nyomtató progit, vagy Firefox nyomtató opcióját használod, hanem mindent ezen keresztül nyomtatsz, szerkesztheted...
thx!
-
Jazz
veterán
Üdv!
Desktop-ra kéne:
Post-it-szerű program kéne, ami mutatós, könnyen használható, alway on top-ba is rakható, és
Stopper-óraprogram hasonló igényekkel, inkább a stopperre kihegyezve.
Ami szerinetetek a legjobb.
thx! -
Jazz
veterán
Amit eddig találtam:
- Team Speak elvileg, de az bonyolult, meg szerver kell, 100+emberre találták ki, ....
- Roger Wilco: Nem működött, nem láttuk a másikat aki létrehozta. Meg ez Game Spy arcados eleve, kért mindenféle adatot csak a feltelpítéshez, de az a legkevesebb....szal nem ment.
- Lan Voice Chat: Best of!! Beton egyszerű, 1 gomb van csak rajta, beírod az ip-címeket és kész. Szintén csak 1 gond van vele, hogy a Ctrl-t folyamatosan nyomni kell. Még konfigurálni se lehet, és miközben nyomod egy nagy fehér kép jelenik meg hogy te most éppen beszélgetsz. remek.Ennyi
pls hlp.
-
Jazz
veterán
Hali!
I.Olyan programot keresek, amivel hálózaton belül lehet team-speak-elni. Tehát Lan-on belül, hogy pl. Lan party-n ne skype-on keresztül kelljen kommunikélni a lassú internetet használva...
II.Egyszerű DVD-rip progi. Div-x encoder is tudo .vob-ot, de mivel 4x1Gb-ezért ezeket utána még összekéne fűzni.
thx! -
Jazz
veterán
Audacity kevés. Professionálisat keresek
Lame-ben nem lehet se minta vételezési frekit, se bit rátát állítani, egyáltalán
Jeleneleg Faunhofer IIS MpegLayer 3 Codec (Professional) van, de mint írtam 16bit, 44khz, és itt megáll a tudomány.Sonar jónak tűnik, de egy Sun Workstation kell alá úgy hiszem.
Meg az inkább egy film-effekt-szinkron program. VIszont nagyon duuurva.
Egyszer Fix Tv-n volt egy Machintos vs. Pc audio műsor. Két profi terméket vonultattak fel, na olyasmi kéne.Köszi a segítséget!
-
Jazz
veterán
Másodszor is feldobom, valaki pls. help:
1.Keresem a legjobb videó vágó digitalizáló minden progit (Pinnacle Studio iszonyat gép terheló, valami Sony Vegas, vagy nem is tudom milyet ajánlottak egyszer ami nagyon profi és kevés erőforrás zabáló)
1a.Mellé milyen encodert ajánlanátok? Jelneleg DivX 6.1Pro van.2.És keresem a legjobb audio vágó szerkesztő felvevő...progit. Mint egy Nero Wave editor, persze az nagyon gagyi. Tudjon effektezést keverést...mindent. Több audio csatornát kezeleni egyidejűleg (már ennek a nevére sem emlékszem, de valami nagyon profit ajánlottak). No és akár 192.000 mintavételezési frekit, 32 bit-en....(elvileg Nero is tudja de nem engedélyezi valamiért).
2a.És Végül a fenithez keresek mp3 encodert. Faunhofer Layer III nagyon jó, de az pl. csak 44Khz mintavételezési frekit+16bit+stereo tud csak.Köszi!
-
Jazz
veterán
Remek. Tényleg! Köszi!
Ez a Win Media Player Classic iszonyat jó lett. Nagyon tetszik.1.Keresem a legjobb videó vágó digitalizáló minden progit (Pinnacle Studio iszonyat gép terheló, valami Sony Vegas, vagy nem is tudom milyet ajánlottak egyszer ami nagyon profi és kevés erőforrás zabáló)
1a.Mellé milyen encodert ajánlanátok? Jelneleg DivX 6.1Pro van.2.És keresem a legjobb audio vágó szerkesztő felvevő...progit. Mint egy Nero Wave editor, persze az nagyon gagyi. Tudjon effektezést keverést...mindent. Több audio csatornát kezeleni egyidejűleg (már ennek a nevére sem emlékszem, de valami nagyon profit ajánlottak). No és akár 192.000 mintavételezési frekit, 32 bit-en....(elvileg Nero is tudja de nem engedélyezi valamiért).
2a.És Végül a fenithez keresek mp3 encodert. Faunhofer Layer III nagyon jó, de az pl. csak 44Khz mintavételezési frekit+16bit+stereo tud csak.1000 thx
-
Jazz
veterán
Hali!
Olyan mp3-lejátszó progit keresek ami valós időben hangnormalizál (mint Mplayer Fronted), csak rendes Winamp-szerű zenelejátszó legyen. Ha lehet nagyobb tudással (randomizálás "visszatevés nélküli" variáción alapuljon amíg a kör végére nem ér (mint az ötös lottó ha 90-szer húznánk). Winamp sajnos olyan hogy mindig a teljes listából sorsol...
-
Jazz
veterán
válasz
attyspocak #3748 üzenetére
Mondjuk 20000 művelet/másodperc? Jó kicsivel több. Az azért nem valami sok. No meg van ideje bőven, kiragad 1sec-et aztán számolgathat. Nem baj ha már sec-el késleletetve írja ki.
-
Jazz
veterán
válasz
attyspocak #3745 üzenetére
Jók vagytok amúgy srácok...!
Néha kell a pörgés.
Király vagy, köszi szépen! Bár a hardver kicsit drága lenne asszem.
Én arra gondoltam hogy csak van olyan software ami kiemeli a peródikusságot egy hangsávból, és megszámolja időegység alatt a csúcsokat. Én is megtudnám számolni kézzel, nem olyan bonyolult művelet. Működik ez természetesen "tiszta" hangnál, mivel nem tökéletesen egyenletes, ezért a progi gondolom bizonyos tűréshatárral dolgozna a csúcsokat illetően.
Nincs kedvem írni C++-ban egy ilyet.(Bár tudnék
)
-
Jazz
veterán
válasz
Winner_hun #3743 üzenetére
Hűűűhaa! Kisregény!
Hogy be van zsongva mindenki így Szilveszter tájt.
Kihűl a kajám....
- az hogy egy hsz. egy Up, belémköt, ez volt céltalan és feleselges. Mondhatni nem helytálló. pontosítsak még? Ahogy te is írtad, ezzel nincs baj sosem volt. Na ezért felesleges.
- jajj remélem nem kell mégegyszer ecsetelnem az okot az up-ra. Örülök hogy te gyakran benézel, de van aki azt sem tudja létezik ez a topic.... Éééérteeed.
- valóban, lehet kicsit Kritikus volt, ami irányult az ő kicsit kötözködő hsz.-ára, ami hivatott azt a célt szolgálni hogy elgondolkoztasson és Kritikával éljen stílust stílusra reagálandóan. Lol
- valaha tényleg ez volt alapelvekben ha jól emélkszem, Mindjárt szétszedem régi vinyómat és bitenként kiszedem az adatoka. De ha meg nem, kit érdekel. Tooom most nem így van, ezt rögtön el is fogadtam.
- písz....behalok -
Jazz
veterán
válasz
attyspocak #3742 üzenetére
Persze, szolgált célt, azt hogy kötözködjön.
-
Jazz
veterán
válasz
attyspocak #3739 üzenetére
OFF:Na akkor nyelvtanozzunk. Szerinted amit te írtál az KRITIKA?? Kötözködés és kioktatás céltalanul.
Az enyém csak hasonlóan visszavágott, bocs ha túl erős volt.
Amit írt a pontos alapelvi édézésről, az a Kritika. Azt el is fogadtam ha jól emlékszem.
Stílusa? Én nem emélkszem hogy hülyéztem és baromoztam volna.No és hadd legyen már jogom hozzá hogy kinyilvánítsam a véleményem egy nekem címzett kötözködő levél tartalmát illetően!
Nahh legjobbakat, BUÉK mindenkinek!
(részemről befejeztem, ne off-oljuk már szét a topicot)
-
Jazz
veterán
válasz
Winner_hun #3734 üzenetére
Na szép!!!
Most mi is a probléma? Ő kötött belém, 1 szerencsételn Up-om volt, mi a baj??? Hol van itt mértéktelen? A 4000-es topic-ban volt 1db hsz.-om és rá 1db Up-om??? Mutass már rá légyszíves.
Kevesen érdekeltek: ezt értsd úgy hogy VGA topic ezerszer jobban megy mert többen "érdekeltek" benne. Ezzel remélem nem sértettelek meg. Szeretem ezt a topicot amúgy
, de visszább olvsaol láthatod néha annyira nem prög.
De különben is miva?? Miért kellett így hirtelen a védelmére kelned?
Megyek kitépem a hajam.
És írásod (kivéve a pontos idézést az alapelvekből) céltalan és felesleges. (és ez az én szövegem)
attyspocak:Még egyszer. Az up azért van főként (nem azért mert közben jött 100hsz.-ás-Főként, szvsz, bocsánat... ) hanem mert a fórum főoldalon a többi nagyon gyorsan prögő topic elé kerül és nem lesz bennt az első, de még a második blokkban sem. Főleg akkor gond ez ha fontos és sürgető a probléma. Így aki csak véletlen kattingat topicoc-ra, az kiesik, és lehet hogy pont őtudna segíteni. Nem mindenkinek van bennt a kedvencekben.
Nem megbántani akartalak, de tényleg feleslseges volt amit írtál. Pont egy ártatlan bárányt kellet célba venned.De 1 UP könyörgöm, megyek befonom a szemöldököm. Főleg Winner_hun kiakadását nem értem és a stílust.
-
Jazz
veterán
válasz
attyspocak #3732 üzenetére
lol, látszik új vagy.
Ez a topic eleve nagyon nem megy mert kevsen érdekeltek benne, ergo a főoldaon az 50-es listában hamar benne sem lesz, ezért kell néha feltolni, ha szeretnél is választ kapni, és ne tűnjön el a süllyesztőben. Ezt így szokták, ezért van.
Csak hogy tudd, szabályzat napi!5 Up-ot engedélyez. Nekem meg csak ez az 1 szerecsétlen az egész 4000hsz. alatt.
Úgy hogy írásod felesleges és értelmetlen, bocsi. -
Jazz
veterán
!UP
-
Jazz
veterán
Olyan programot keresek ami a hangfile-ból kiírja a frekvenciát (nyilván egy periódikus majdnem tiszta hang).
Pl.: Gitár vonal bemeneten, megpengetem a húrt és kiírja a frekit. (vagy akár ha egyből nem tud egy wav-file-ból pl.)
thx -
Jazz
veterán
Lol, de szeretem az ilyet
Ezzel kezdtem az egész szösszenetet, hogy egyrészt nem kívánom az 1280x1024-es Tft-m ikonnal csurig telepakolt Desktop-át folyton összeugrasztani, aztán vissza. Mert egyrészt a monitornak is jót tesz, más részt öröm a 120 logikailag elhelyezett ikont az összeugrott 640x480-as asztalról visszarakosgatni (tényleg ilyenkor egymásra rak 3-at vagy 4-et?). De hát szeretem a lehetetlent.Csak van erre megoldás! Opera, Firefox beépülő nyavaja, mindent próbáltam, de azok nem valós nagyítások, Flash alkalamazással pl. semmit nem csinálnak....
-
Jazz
veterán
Így van és tudom, de nem egészen.
Azzal az a gond, hogy külön ablakot nyit annak amit kinagyít, ergo plusz hely. Nekem olyan kéne, ami az alatta lévőt is nagyítja. Érthetőbben: Van egy 640x480-as alkalmazás a képernyőm közepén. Ezt nem tudom kinagítani, úgy hogy a nagyított képernyő ezen legyen elve, mivel alatta van és nem látja.
Tehát valami olyasmi kéne, hogy kijelölöm a területet, ezt nagyítsd real time-ban, függetlenül attól, hogy a nagyított ablakot én hova huzkodom. Attól még hogy rajta van még fut mögötte a kicsi. Remélem érhető voltam.
thx
-
Jazz
veterán
válasz
Winner_hun #2972 üzenetére
Király!
-
Jazz
veterán
válasz
(Bundás) #2967 üzenetére
Konkrétan: Nem egy olyan ablak kell amivel eltakarok egy másikat, hanem a kb. 640x480 java alkalmazású ablkakban böngésző alatt futó program ablakára (nem volt szép de most sietek) ráZoomolok, hogy ne folyjon ki a szemem az 1280*1024-es monitorom előtt. Tehát tánagyít.
Mozzillának egyik plug-in-ja sem tudja ezt, explorer felejtős, talán Opera? De csak találgatás miatt nem akarok telepítgetni. Valaki tud ilyet? -
Jazz
veterán
Olyan programot keresek, amivel böngészés közben rálehet nagyítani az oldlara, azaz ZOOM-olni. Tehát nem a szövegméretet növelni, hanem zoom-olni.
(ez akkor jó ha pl. valami java alkalmazás vagy bármi kis ablakban fut, a monitorom felbontása túl nagy, nem akarom 640x480-ba csak ezért lerakni, és ekkor lenne jó ha adott területre rátudnék zoomlni.)
Tud valaki ilyet?
Thx! -
-
Jazz
veterán
682+675Mb-os filmet kéne összeilleszteni. Fram, felbontás....minden egyezik. Újrakódolás nélkül az eredmény az, hogy a film felétől csúszik a hang.
Próbáltam már mindent, de egy eleve lekódolt filmet, most nem fogok újra kódolni, nekem változatlanul hagyva illessze csak össze. Canopus Pro Coder 2 nem is tud ilyet hogy változatlanul hagyja (leglább is nem találtam), mindenképpen ki kell váalsztani egy cél formátumot, ami totál más, max. megpróbálod közelíteni az eredetihez, de minek mikor nekem az eredeti kódolás jó, és csak úgy is romlana a minőség.
Virtual Dub Mod-al csak a totál azonos méretű file-ok lesznek jók, de ha ott is van 1-2Mb eltérés, akkor már érezhető lesz a csúszás.
Már végig olvastam a netet, elegem van, HLP PLS -
Jazz
veterán
válasz
#65675776 #2911 üzenetére
Audio-t azért nem raktam fel, mert ugyan az, de itt van, kivéve nyilván a hossza.
Továbbra is várom a segítségeket. Tehát egy egyszerű film összefűzés, minden ugyan az, kivéve hogy az egyik 682 a másik 675 Mb. És miután VirtuakDubMod-al összerakom, a film felétől csúszik a hang. -
Jazz
veterán
Erről lenne szó:
Mint látható minden egyezik, csak az egyik file 682 a másik 675Mb.
Tehát probléma: VirtualDubMod-al összeilletsztem, de a hang csúszni fog.
Hlp! -
Jazz
veterán
Üdv!
VirtualDub Mod progival illszetettem (a lentebb leírtak szerint) össze egy 682 és 675 Mb-os filmet. Azonban a film felétől csúszik a hang. Miért?
Szerintem ez nem egy bonyolult művelet. Nincs valamilyen egyszerű de jó progi ami minden gond nélkül hiba nélkül megcsinálja ezt? Esetleg Total Commander file-folytatás, mittomén.....
Thx! -
Jazz
veterán
válasz
sszever #1477 üzenetére
Profi kell, csak ebből a Produktcion csomagból pl. megvan Photoshop ami Photo-Shop-olásra jó
, és még volt mellette vagy 8 másik progi is.
Szóval olyat ami egy programon belül tartalmazza mindazt amit felsoroltam (ne kelljen külön progi az effektelésre, a vágásra, az encodolásra....) Ha nem annyira High-end profi az sem baj, nem a Matrix 4-et készítem.
thx! -
Jazz
veterán
válasz
sszever #1475 üzenetére
Tehát akkor vagy ez vagy a Canopus Procoder 2. Procoder gondolom tartalmaz komoly encodoló algoritmusokat is.
Vagy azokat külön be kell szerezni?
És olyan is kéne ami rendszer szinten működik, azaz 3D Studio Max-el való film készítésnél kilehet váalsztani a listából, mpeg4, divix, miegymás.... (jelenleg a választhatók között ugye vannak az alap '96-'98-as freeware kódolók, amik nem sokra jók...
Procoder valamivel szimptaikusabb. Szóval nekem egy olyan kéne ami minden egyben, vágás, illesztés, digitalizál, encódol, és az encodereket is lehet bővíteni benne, aszerint több félét, (külsőt is), ne csak a belsőt használja.
Köszi mégegyszer! -
Jazz
veterán
Hi!
Kéne egy profi video vágó digitalizáló program, és encoder. Mi a Best of szerintetek, tudtok mondani nevet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest