- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Nem tudom. De attól, hogy elkezdem sorolni, hogy azok közül, amiket próbáltam, miket csinál rosszul, nem lesz jó. De ha ettől boldog leszel, írok pár dolgot.
Sok múlik a profilbeállításon, HD felett csak zöld színt mutat a kép helyett, vagy eltorzulnak a színek, alatta is van, hogy 16/9-be jelenik meg a 4/3 jó beállítás mellett, DVD profilban pár másodperc után megakad, és nem lehet attól jobbra húzni a lejátszást jelző vonalat. A többi profilban a kép szélére berak valami cafatokat a képből. Az összes profilba hiába állítok be időhosszt, pl. ha mindbe 1 mp-es videót csinálok, egyikbe 5 lesz, másikba 3 leképzés után. Tegnap direkt csináltam 1 1mp-es hangot, hogy akkora-e, de hiába van beállítva 1 mindennek, a videó már ott is hosszabb, és tovább is tart. Ezenkívül az áttűnés se fokozatmentes, csak mondjuk a végén hirtelen felugrik átlátszatlanra.
Hát ezért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Bialetti kézi kávéőrlő
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest