- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #36468 üzenetére
sziasztok, lenne két kérdésem:
win xp alatt volt ey kis progi, egy magyar srác (Trudics Imre) fejlesztette, az volt a neve, hogy Portable Egércsapda v1.0. ha otthagytam a gépet, csak rákattintottam, és egy 10*10 cm-es négyzetbe "bezárta" az egeret, csakl azon belül mozgott, de inaktív volt az is meg a klaviatúra is. de sajnos win7 alatt nem indul el...
nem tudtok valami hasonlót, hogyha magára hagyom a gépet, akkor gyorsan lockoljam a képernyőt?volt egy másik ilyen kis progi is, a browser mouse 1.0, csak annyit tudott, hogy aktiválta a görgetést az egér alatt, nem kellett mindig belekattintani egy adott alakba, a görgetés anélkül is aktív volt (pl full sreenen megy a 2. monitoron egy film, ha belekattintok, akk lepauzál, de addig nem aktív, a görgetővel nem tudom a hangerőt állítani. de ez csak egy példa, ezer más eset van, nagyon hasznos funkció. kipróbáltam pár progit (pl X-Mouse Button Control 2.3) de azt, úgy egyik se tudja...
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged