Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rekord negyedévet zárt az Apple
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hol láttál nálam kardot?

Érdekes egyébként, hogy azt állítod, hogy az Avira nem erőforrás-igényes, én ezt is pont azért dobtam ki a kukába egy idő után, [...] másrészt mert pont, hogy úgy éreztem, hogy ez lassítja a gépet.
Én pontosan ezért nem szeretek vírusirtót ajánlgatni senkinek, mert én ezt tapasztalom, más esetleg pedig mást. Minden általam használt, és hosszabb távon kizárólag rámbízott gépen ezt használom, és soha nem volt vele olyan gondom, hogy észrevehetően lassított volna. Ha majd ezt tapasztalom, lecsapom, és nézek mást.
Az kémkedéses sztorit félreértetted. Az új ingyenes AVG bevallottan csinál ilyet, és csak erről volt szó, MSE kapcsán ez meg sem lett említve.
Csak annyira elindult a megvetése azoknak az embereknek, akik ezt használják, hogy már magamra vettem én is, aztán gondoltam leírom a tapasztalataimat.
Ha itt rám (is?) gondolsz, akkor szerintem félreérted, nem azt vetem meg, aki MSE-t használ, hanem aki azt hiszi a többedszeri tájékoztatása után is, hogy az elegendő mindenfajta káros behatás elkerülésére. Egyik vírusirtó sem alkalmas egyébként, és a MSE csak annyiban rosszabb, hogy az még jobban nem.
(De tudom, az igazi férfi MSE-t használ.)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(De tudom, az igazi férfi MSE-t használ.)