Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Milyen animáció formátumok vannak, és mivel lehet létrehozni?
Pl. egyik oldalon látok olyan animált gif-eket, amik videóból vannak, és majdnem olyan a minősége is, vagyis a színe olyan, csak talán kicsi statikusan pöttyös, de néha az se látszik. Viszont GIMP-ben pl. egyszerűen köze nincs az eredeti képhez, nagy foltok lesznek, és elveszik a színe. Egy napig kínlódtam az APNG, és webp GIMP kiegészítőkkel, de nem működött. APNG-t tudtam csinálni apngasm-el, de mondjuk webp-t nem. És mondjuk az APNG-t is csak firefox-al tudtam lejátszani, és mondjuk nem tudtam feltölteni Google profilképnek, máshol meg csak az 1. kép látszik. A webp-t animálni nem tudtam, valami tán átkonvertált 1 képet, de azt még képként se lehet feltölteni szerintem sehova.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs