- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Norberto
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, segítsetek,ha tudtok, ha létezik ilyen szoftver.
Nekem olyan szoftver kellene, ami rendelkezik egy adott adatbázissal(jelen esetben magyar szavakról lenne szó,természetesen bővíteni is lehet),és ezt az adatbázist felhasználva, ha felteszek neki egy kérdést, akkor válaszol rá a szám.gép.
Pl:-Milyen nap van ma?
-2006.01.21.
stb. Találtam egy Speakboard nevű programot, ami csak a szöveg felolvasásában volt segítségemre, hasznos kis progi, de nekem nem erre van szükségem. Ha létezik ilyen program, akkor légyszives adjátok meg a nevét, vagy elérhetőségét, hogy letudjam tölteni, vagy megtudjam rendelni.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest